Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από KOKOBAS
Ως εκ τούτου θα ήθελα να ανακαλέσω το ότι χρησιμοποιείς τις γνώσεις σου για να μειώσεις τους άλλους. Ήταν λάθος μου!!
|
Δεν το ειχα εκλαβει ετσι αλλα δεκτο.
Η γνωση για μενα ειναι κατι που πρεπει να μεταδιδεται, και οταν γραφω κατι το κανω οχι για να μειωσω καποιον αλλα για να τον ενημερωσω για κατι που κανει λαθος και συνηθως το εκανα και γω αυτο ο λαθος.
Αλλωστε δεν ειναι δυσκολο να δεις ψαχνωντας οτι δεν ειμαι ο παλιος καλος εμπειρος χομπιστας.
Περσυ το καλοκαιρι αρχισα να ασχολουμαι και επειδη την ΠΑΤΗΣΑ, και ετρεχα για να σωσω τα ψαρια και μου βγηκαν τα ματια να διαβαζω για να προλαβω το κακο, δεν θελω να συμβαινει και σε αλλους αυτο.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από viviane
και αγαπητε delta66 δεν είναι παντα τοσο ευκολα οπως τα λες. Παιζουν και συναισθηματικοι λογοι μετα.
|
Δεν μαλωνουμε, συζηταμε, συμφωνοντας ή και διαφωνοντας.
Το θεμα το συναισθηματικο το γνωριζω καλα.
Ηδη μια φορα εχω δωσει ψαρι μου πολυ αγαπημενο (χρυσοψαρο) που πολυ απλα δεν μπορει να ζει με τα αλλα που εχω και οταν το ειχα παρει αρχαριος δεν το ηξερα (πρωτακουστο ε?

)
Τωρα ειμαι στο 2ο που πρεπει να δωσω για τους "γνωστους λογους" ασχετοσυνης και παραλληλα μη ενημερωσης απο τον πωλητη
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=23919
και εχω και ενα ακομα....

-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από KOKOBAS
Το 10 είναι η σκληρότητα νερού. Τα ζωοτόκα γενικά από όσο ξέρω θέλουν μέτριο προς σκληρό νερό.
site δε θυμάμαι πιο είχα βρεί, αλλά θα το ψάξω.
η κιχλιδα είναι altispinosa microgeophagus Bolivian Ram
|
Mikrogeophagus altispinosus 1
Mikrogeophagus altispinosus 2
Mikrogeophagus altispinosus 3
Bolivian ram, Mikrogeophagus altispinosus 4