Το μπρόκολο είναι βρασμένο αρκετά αλλά όχι πάρα πολύ για να μην λειώνει.
Μαρούλι όταν βάζω δεν το βράζω απλά το αφήνω στην κατάψυξη για 5-10 λεπτά και μετά κατευθείαν στο νερό (πιασμένο στο σπιράλ). Αμέσως αποψύχεται και είναι πλέον μαλακό διότι έχουν σπάσει οι ίνες στην κατάψυξη.
Αγγούρι απλά καθαρισμένο.
Οποιοδήποτε από τα παραπάνω το αφήνω 24 ώρες χωρίς πρόβλημα. Από ένα σημείο κι έπειτα οι mbuna είτε χάνουν και την όρεξή τους γι αυτό κι έχουν χορτάσει ή απλά το καταναλώνουν όλο αν είναι λίγο. Στο φυτεμένο μου ενυδρείο, ο pleco το αγγουράκι το τσακίζει μέχρι τέλους. Εδώ όμως δεν έχει pleco οπότε ό,τι φάνε οι κιχλίδες μόνο.
|