Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από KOKOBAS
Αν από όλα αυτά που έγραψα κατάλαβες ότι πρώτα διάβασα ότι δε κάνει να βάλουμε κιχλίδες και ζωοτόκα μαζί και μετά είπα....ΑΑΑ ωραία εγώ θα τα βάλω, τότε έχω φοβερό πρόβλημα έκφρασης.
|
Δεν ξερω τι γινεται αλλα πραθετω ολο το ποστ σου παλι
Παράθεση:
Λοιπόν εγώ έχω μια κιχλίδα μαζί με ζωοτόκα. Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται καλά, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι. καταρχάς είναι μόνη της, γιατί δε θέλω να βάλω και άλλες κιχλίδες μέσα. Είχα διαβάσει κάπου ένα σωστό παράδειγμα...που έλεγε μια ιστορία και κατέληγε και εσύ θα επιβίωνες, αλλά πχ. φαντάσου να ζούσες μόνο με πιγκουίνους, θα επιβίωνες, αλλά ξέρεις θέλεις παρέα ανθρώπων. Κάπως έτσι το βλέπω εγώ σε πολύ απλοικό επίπεδο και με μηδενικές γνώσεις. Φυσικά υπάρχουν και ψάρια που προτιμούν να μένουν μόνα τους, όπως οι μονομάχοι...
Πάντως έχει και ο πειραματισμός τη γλύκα του.... 
|
και παιρνω ως δεδομενο οτι απο λαθος και χωρις να ξερεις εβαλες αυτα τα ψαρια μαζι.
Απο την ωρα που εμαθες οτι δεν γινεται αυτο, τι εχεις κανει?
Πειραμα?
Αφου μετα ωραια τα λες
Παράθεση:
Εγώ πάλι ταυτίζομαι με τη πρόταση "το ότι επιβιώνουν δε σημαίνει ότι είναι και καλά." Για αυτό και προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο.
|
Φιλικα Σπυρος.
Οντως δυσκολευομαι να καταλαβω τη συλλογιστικη σου