Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από georgetax
Πολύ ευχαρίστως να δώσω στα πρώτα κλαδέματα JOANNA γιατί αυτό το φυτό δεν κυκλοφορεί εδώ στα Σέρρας  
|
Σε ευχαριστω georgetax. Οταν κλαδέψεις πες μου. Θα χρειαστώ βεβαια και οδηγίες για το φύτεμα. Ελπιζω να τα καταφέρω.
Με το αντιχλωριο στην τελευταια αλλαγή τα καταφερα.Διαλύθηκε τελείως και το ψαράκι μου ειναι χαρούμενο.
Α! για κανένα διακοσμητικό μικρό(βραχάκι ή τι άλλο βάζουν), τωρα που θα πάρω το ενυδρείο, να πάρω; Θα αρέσει στον Λάμπη μου; Τι προτείνετε;
Μη το κάνω τσίρκο το ενυδρείο

-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lucy
ΚΟΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ!!! Πολύ μου αρέσει!!!!!!!!!!!!
Όταν θα μπει και στο ενυδρειάκι του με τον θερμοστάτη να τον ζεστένει θα είναι ευτυχισμένος! Τώρα δεν νομίζω να έχει το νερό του τους βαθμούς που χρειάζεται και γιατί να περιμένεις το καλοκαίρι; Θέλει από τώρα ζεστούλα!
Να σου ζήσει!!!
Εεεμ, μήπως από εκεί που τον αγόρασες έχει και πορτοκαλί κορίτσια; 
|
χαχαχα!!Ο δικός σου ειναι αυτός στην Φώτο; Απορω που δεν βρηκες ακόμα νύφη με τετοιο γαμπρό
Lucy να σε καλα γιατι νόμιζα πως μονο εγω τον βρισκω κούκλο...στο σπίτι με δουλεύουν όλοι με τον Λαμπη μου...
Θα πάρω και θερμοστάτη και Φιλτρο και φύτο θα βάλω και αντε να ρθει η Πέμπτη...Σε ευχαριστω για την συμβουλή.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από volume
ένα μπάφερ που στρώνει το νερό κατάλληλα για μονομάχο. το κόστος είναι στα 4.5 ευρώ και διαρκει για 6 αλλαγές σε ενυδρειάκι 9λίτρα.
αν θέλεις το λαμβάνεις υπ' όψιν.
|
Τι ειναι το μπάφερ;Δηλαδη δεν θα χρειάζεται αντιχλώριο;;

Διευκρινίσεις προς μια καραασχετη οπως καταλαβαίνεις......