Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-03-08, 00:03
Το avatar του χρήστη lion
lion Ο χρήστης lion δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΘεσαΛΛονίκη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stav Εμφάνιση μηνυμάτων
Κανε μια αναζητηση στο google για planaria,θελει αρκετη δουλεια για να φυγει,μονη της δεν φευγει.
Και πάνω που ηρέμισα με άγχωσες.... (το ψάχνω λοιπόν...)
Από τι δημιουργούνται τα πλανάρια; Να κάνω κάτι για να φύγουν και μετά να βάλω ψάρια;
-------------------------
Έκανα το ψάξιμό μου και οι πληροφορίες λένε ότι είναι ακίνδυνα, και ότι θα μειωθούν έως εξωντοθούν με τον καιρό και τις καλές συνθήκες νερού. Εμφανίστηκαν γιατί .... βρήκαν φαί. Λογικό αφού πρόσθεσα τροφή (στην αρχή του στρωσίματος) μέχρι να βρώ αμμωνία, και λιγα φυλλα από τα φυτά μου σάπισαν και είχα το ίδιο (χάλια) νερό επί 22 μέρες. Με την μεγάλη χθεσινή αλλαγή νερού, και τα ψάρια που θα μπούν σήμερα (neon τα οποία διάβασα ότι τα τρώνε ) θα είμαστε πιστέυω μια χαρά.

Με πόσα neon να ξεκινήσω λέτε;
-------------------------
Τελικά βρήκα μόνο 3 neon και τα πήρα. Tα πλανάρια σχεδόν εξαφανίστηκαν. Έγινε μεγάλο φαγοπότι.... ¶υριο θα προσθέσω 4-5 neon ακόμη.
Σήμερα είδα και ένα μικρό σαλιγκάρι, ~3mm να βολτάρει στο τζάμι μάλλον δώρο με κάποιο από τα φυτά. Που ήταν κρυμμένο τόσες μέρες... Μάλλον περίμενε να στρώσει το νερό για να ξεμυτίση...Και δεν μου αρέσουν καθόλου, γιατί πριν από πολλάααααααααα χρόνια είχα γεμίσει από δαύτα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lion : 13-03-08 στις 00:03 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01431 seconds with 10 queries