Γεια σας και πάλι!
Έβγαλα φωτογραφία τους γλείφτες όπως μου ζήτησε ο Τόλης αλλά δε μπορώ να τη στείλω γιατί μου ζητάει διεύθυνση σελίδας. Πώς μπορώ να στείλω φωτογραφία ως αρχείο;
Και κάτι άσχετο-σχετικό:Εγώ ήθελα να αγοράσω γυάλα με 1 ψαράκι!!! Ευτυχώς όμως επικράτησε η γνώμη του Πάνου (του άντρα μου) και πήραμε αυτό το ενυδρείο με δόσεις(!) σε προσφορά 80 ευρώ! Εμένα μου φάνηκε πολύ ακριβό αν και πάντα μου άρεσαν τα μεγάλα ενυδρεία (όχι ότι αυτό είναι μεγάλο)! Τώρα έχει φέρει στο μαγαζί κάτι φανταστικά ενυδρεία-έπιπλα με 700 ευρώ! Δηλαδή όσο ένας μισθός για κάποιους... Κάποια στιγμή ονειρεύομαι να αποκτήσω...(όταν θα έχω γίνει από άσχετη σχετική και θα εχω και λεφτά...)
Και άλλη μία απορία:Θα μου άρεσε να βάλω αληθινά φυτά στο ενυδρείο. Να περιμένω να στρώσει πρώτα; Ή μήπως να το αφήσω για αργότερα γιατί τώρα είμαι αρχάρια ακόμα; Υπάρχει και έτοιμος βυθός! Είναι καλός;
Ελπίζω να μη σας κούρασα! Ευχαριστώ για την ανταπόκριση και περιμένω με αγωνία τις απαντήσεις σας καθώς και πώς να στείλω τις φωτογραφίες...