Γεια σας και πάλι,
Λοιπόν τα νέα μου έχουν ως εξής: αγοράστηκαν 20 κιλά ΖΒ σήμερα το πρωί από εισαγωγή μόλις χτεσινή, οπότε με τα 5 της περασμένης εβδομάδας σύνολο 25 κιλά σε 230 λίτρα νερού. Αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι ο βράχος μύριζε θάλασσα πολύ έντονα, μου φάνηκε πολύ καλός πραγματικά και έχει πολύ κοράλλινη καθώς και μερικά σκληρά κοραλάκια.
Αυτήν την στιγμή έχει τοποθετηθεί στο ενυδρείο για το σχετικό κουράρισμα, τώρα πραγματικά θέλω τα φώτα σας, από μετρήσεις είμαι ως εξής:
Ph:8-8.2
PO4: 0.03
NO2: 0.1
NH4: <0.25
Αλατότητα στο 1024-5
Θερμοκρασία 26.5
Το σκίμμερ δουλεύει στο φούλ από την περασμένη Παρασκευή μαζί με δύο κυκλοφορητές 900 & 4500 lit/hr
Έχω αγοράσει αντιφώσφορο και ενεργό άνθρακα αλλά ακόμα δεν έχω κάνει χρήση αυτών των σκευασμάτων καθόλου, επίσης ένας γνωστός με reef με προχωρημένη εξέλιξη (τρέχει 3.5 χρόνια) και έχοντας το ίδιο σκίμμερ μου είπε να μην χρησιμοποιήσω καθόλου το εξωτερικό κάνιστρο και να βάζω τα υλικά μέσα στο σκίμμερ στην θέση που έχει για αυτό τον λόγω όταν αυτά χρειαστούν.
Θα ήθελα λίγο τα φώτα σας σχετικά με όλα αυτά και αν υπολείπετε να κάνω κάτι από μετρήσεις ή γενικός ξεχνώ κάτι. Γνωρίζω για την υπομονή, άντε να δούμε πως περνάει τώρα κοντά ένας μήνας.
ΥΓ. πάντως ο βράχος και σχετικά με ότι έχω δει αυτόν τον καιρό στα μαγαζιά μου φάνηκε καταπληκτικός, και η μυρωδιά σαν να ανοίγεις φαγώσιμα ζωντανά κυδώνια.
|