Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-03-08, 18:10
orck Ο χρήστης orck δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Π.Φαληρο
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην orck Send a message via Skype™ to orck
Προεπιλογή

Λοιπον ξεκιναμε (θα σου δωσω παραδειγμα εαν θες να αναψεις τα φωτα σου απο τις 13:00-20:00 και να επαναλαμβανεται αυτο καθε ημερα)

κανεις κλικ στο νουμερο 1 (η στην αντιστοιχη πριζα που εχεις συνδεσει την συσκευη που θες να ρυθμισεις, εγω εχω τα φωτα μου τα εχω στην πριζα 1)
κλικ στο νουμερο 2 οπου θα σου ανοιξει το time schedule εκει κανεις κλικ στο νουμερο 3 οπου εισαγεις την ωρα που θες να αναψουν τα φωτα σου
ξανακανεις κλικ στο νουμερο 3 για να βαλεις την ωρα που θες να κλεινουν (θα προσεξεις οτι θα πρεπει να βαλεις ημερομηνια και ωρα στο μελλον αλλιως θα σου βγαλει λαθος, με αλλα λογια ξεκινησε και κανε τις ρυθμισεις σου με αυριανες ημερομηνιες)
μετα κλικ στο νουμερο 4 για να ρυθμισεις την επαναληψη καθε μια ημερα
και μετα κλικ στο Apply
θα πρεπει να σου βγαλει το παραθυρο που βλεπεις και αφου κανεις οκ και close σε ολα ειναι οκ

παρατηρησε οτι μπορεις να βαλεις στο Hot Key οποιο συνδιασμο θες για να εχεις χειροκινητο ελεγχο στις συσκευες σου, διαφορετικο συνδιασμο για να ανοιξουν και διαφορετικο για να κλεινουν

ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΦΑΛΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  Gembird Silver Shield (SIS-PMS) USB.jpg
Εμφανίσεις:  457
Μέγεθος:  79,2 KB  
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01334 seconds with 11 queries