Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-03-08, 14:26
Το avatar του χρήστη ΑΝΤΩΝΗΣ1980
ΑΝΤΩΝΗΣ1980 Ο χρήστης ΑΝΤΩΝΗΣ1980 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: KOMOTHNH
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην ΑΝΤΩΝΗΣ1980
Προεπιλογή

Οι ερωτήσεις μου είναι πολλές και για αυτό χρειάζομαι τα φώτα σας.

Πριν αρχίσω να ρωτάω να σας ολοκληρώσω το σκεπτικό μου για το ενυδρείο. Θέλω να βάλω μέσα ζωντανά φυτά, που θα έχουν ως στόχο όχι τη διακόσμηση τόσο όσο του να προσφέρουν μέσα στο ενυδρείο. Έχω καταλήξει λοιπόν στα εξής φυτά που έχω διαβάσει κατά καιρούς εδώ οτι είναι απο τα σχετικώς πιο καλά.

1ον Vesicularia dubyana
2ον Microsorium pteropus
3ον Echinodorus amazonicus
4ον Crinum thaianum
5ον Ceratophyllum demersum

Όσον αφορά τα ψάρια, θα ήθελα να βάλω μέσα μόνο μονοδάχτυλους, παγκάσιους, και δολάρια.Τα δολαρια τρωνε φυτα.

Πριν αρχίσετε να αντιδράτε στο οτι βάζω μονοδάχτυλους στο γλυκό νερό, η εμπειρία μου μου επιτρέπει να πιστεύω πως θα καταφέρω να έχω μονοδάχτυλους στο ενυδρείο μου με κάποια σχετική προσοχή. Και εδώ όμως δέχομαι προτάσεις για το καλύτερο.

Στις ερωτήσεις λοιπόν.

1ον. Τι πρέπει να λάβω υπόψιν μου τώρα που δεν έχει ακόμα τίποτα μέσα, έτσι ώστε να μπορώ να έχω υγιές φυτά? (υπόστρωμα, ποσότητες χώματος και φυτών, είδος χωμάτων)

2ον. Πόσες λάμπες θα πρέπει να βάλω τελικά και τί είδους? Εφόσον θέλω να έχω και φυτά και ψάρια. Αλλά και πόσες ώρες θα πρέπει να ρυθμίσω το χρονοδιακόπτη για να ανάβει η λάμπα.Εξαρταται τι απαιτησεις θα εχουν τα φυτα που θα βαλεις.

3ον. Με ένα φίλτρο όπως το Filstar XP3 Canister Filter είμαι καλυμμένος? Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο?

4ον ποσα ψάρια ανεξάρτητα από το είδος μπορώ να βάλω?

Σας ευχαριστώ για το χρόνο και ανυπομονώ για τις απαντήσεις σας.[/quote]

Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01465 seconds with 10 queries