Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από melli
Καλώς όρισες!!!
Πρόσεξε αυτόν τον θερμοστάτη, γιατί είχα κι εγώ έναν τέτοιο και είδα την θερμοκρασία στους 31 μια ωραία πρωία!!! Δυστυχώς δεν έχει ρύθμιση. Μπορείς να πάρεις ένα θερμόμετρο ενυδρείων (απλο, 1 €) για να τσεκάρεις τυχόν αυξομειώσεις θερμοκρασίας.
Επίσης οι μαχητές έχουν μια τάση να πηδάνε, κάτι που καθιστά το καπάκι ή κάποιο τούλι απαραίτητο. Καλά έκανες και δεν έκλεισες το καπάκι με αυτόν τον θερμοστάτη, τουλάχιστον κράτα την στάθμη του νερού εκει που φαίνεται τώρα.
Το φιλτράκι σου είναι λιγάκι δυνατό έτσι όπως φαίνεται και οι μονομάχοι δεν θέλουν ροή. (Στο ίδιο που έχω χαμήλωσα ροή, έβγαλα το εξάρτημα για τον αέρα και έβαλα ένα μικρό κομματι τούλι πριν την έξοδο. Βοήθησε πολύ.)
Καλή συνέχεια 
|
Ευχαριστώ για τις συμβουλες.
Προς το παρόν δουλεύει στο full το φίλτρο γιατί απλώς δεν έχει ψάρακα το ενυδρείο. Μόλις πάω σπίτι θα το δοκιμάσω το κολπάκι να δω αποτελέσματα.
Για τον θερμοστάτη το γνωρίζω το προβλημα. Εχεις απόλυτο δίκιο. Ο συγκεκριμένος ΔΕΝ ειναι θερμοστάτης. Δουλεύει συνέχεια στο full άρα είναι μάλλον "θερμάστρα" . Το θερμόμετρο το έχω ήδη αγοράσει όπως είδες
Παράθεση:
Θερμόμετρο:Sera precision
|
Και πάλι ευχαριστώ...