Παράθεση:
Αρκετα αισθητη η διαφορα προς το καλυτερο!
|
Thanx a lot!
Μέσα στο μυαλό μου είσαι πάντως! Μία από τα ίδια σκέφτομαι!
- Οι vallisneria είναι καινούρια, και δεν έχω δει ακόμα πόσο γρήγορα προχωράει.. Ελπίζω στο flourite να βγάλει γρήγορα runners και να εξαπλωθεί, οπότε δε θα αγοράσω άμεσα καινούρια.. Εξ'άλλου, το νόημα είναι να το δεις να σχηματίζεται μόνο του, έτσι δεν είναι?
- Δεξιά είναι Ludwigia, και όντως, με την 1 λάμπα των 15Watt δεν τα κρατάει τα κάτω φύλλα. Βέβαια, θα αυξήσω το φωτισμό κάποια στιγμή, αλλά για την ώρα, την αφήνω να μεγαλώνει, κλαδεύω, και τη μεταφυτεύω δίπλα, με μακροπρόθεσμο στόχο να φτιάξω κάτι σαν θάμνο - μπάλα.. (ελπίζω τουλάχιστον..)
- Έχεις δίκιο για τη σκάλα.. Το πρόβλημά μου αυτή τη στιγμή είναι ότι πάνε και μπλέκονται μέσα τα φύλλα της vallisneria, και δεν αφήνουν τις φυσαλίδες να ανέβουν.. Γι'αυτό και την έχω σχετικά μπροστά.. Ίσως όταν μεγαλώσει να μην έχω πρόβλημα.. Δεν ξέρω, έχεις καμία ιδέα?
- Μετακινήσεις, π.χ. τη ρίζα πιο αριστερά, όπως και το crinum λίγο πιο αριστερά, έχουμε ακόμα.. Πάντως, είμαι ελπίζω σε καλό δρόμο.. (για νέος, τουλάχιστον..) Βέβαια, όσο και να προσπαθώ, αυτό aquascape δεν το λες!

Έχω μέλλον μπροστά μου.. Ελπίζομεν!