Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-01-08, 21:56
Το avatar του χρήστη Apollwnas
Apollwnas Ο χρήστης Apollwnas δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Πειραιας
Thumbs up

Καλησπερα σε ολους!Δυστηχως οσο ομορφο ψαρι ειναι ο μονομαχος τοσο ασυμβατο ειναι με τα αλλα!!φανταστειτε να ηταν απολυτα ηρεμο κ να το ειχαμε σε κοπαδι με διαφορετικουσ χρωματισμους!!!Απλα τελειο!Τελος παντων εγω εχω 3 απο δαυτους σε μονομαχιερα κ ειπα να βγαλω τον ενα τον πιο ηρεμο κ να τον βαλω στο 65 λιτρο μου με τα 4 ινδιανακια 2 χηρες 2 γατοψαρα κ 2 ζεβρακια !!! Αλλα ματαια μολις μπηκε καταλαβα οτι στραβωσε κ πηγε να επιτεθει στα ζεβρακια μου!!αλλα δεν τα καταφερνε νομιζω τον τραβαγε το φιλτρο μιασ κ τον ειχα δει ολο το βραδυ κολλημενο στην σχισμη που μπαινει το νερο!!την επομενη μερα τον ειδα ν κρυβεται σε ενα διακοσμιτικο με κατεβασμενη την ουρα κτλ!πηγε να ξεμυτισσει αλλα δεχτικε επιθεση απο ενα ινδιανακι που του τσιμπισε την ουρα κ ξαναχωθηκε τρομαγμενος στο διακοσμιτικο!λεω δεν παει αλλο τον τσιμπαω κ περνει δρομο για την μονομαχιερα!Με το που μπηκε αλλος ψαρι ε ! Τεντωσε ουρα παλι κ εκανε μαγκιες στους αλλους 2 μονομαχους!!τουλαχιστον εκει περναει καλυτερα κ ας ειναι ποιο μικρος ο χωρος καπου 25 λιτρα.παντως το γεγονος οτι τον κυνηγησε ενα ινδιανακι μου φερνει στο μυαλο Δαυιδ κ Γολιαθ αφου στην αρχη ελεγα οτι θα ειναι ο φοβος κ ο τρομος μεσα στο 65 λιτρο!!!Τελικα ειναι ολοι καλα κ αυτο μετραει!

Page generated in 0,01333 seconds with 10 queries