Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-01-08, 21:32
Το avatar του χρήστη dinos99
dinos99 Ο χρήστης dinos99 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Αγία Βαρβάρα(Αθήνα)
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από macblack Εμφάνιση μηνυμάτων
εγώ νομίζω ότι αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι η ανθρακική σκληρότητα (kH). τα παλιογκάπυ σου ούτως ή άλλως θέλουν σκληρό νερό οπότε τι ψήνεσαι;τα παλιογκαπυ μου θα παρουν ποδι μετα την εξεταστικη γιαυτο το ψαχνω το θεμα.... Και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων για τα υγρά τεστ της σέρα, όλη η αναμπουμπούλα που έχει δημιουργηθεί γύρω τους αφορά την αστοχία στο γυάλινο φιαλίδιο. η βαθμονόμηση του είναι λάθος.μπορει να παιζει κ αυτο αλλα το προβλημα ειναι οτι σε αυτα τα λανθασμενα εστω 5μλ μου δεινει μεγαλητερες τιμες μεσα στο ενυδρειο αντι του δικτυου αν και το τεστ με το κεζαπ δεν εδειξε τιποτε ασβεστολιθηκο που να δικαιολογει την ανοδο αυτη μπορείς να χρησιμοποιήσεις σύριγγα από φαρμακείο (πιο εύκολο είναι να σου κάτσει το joker παρά να έχει αποκλίσεις στη βαθμονόμηση της) οπότε πένεις νερό με τη σύριγγα και γεμίζεις τοη γυάλινη κυβέτα (στρόγγυλο φιαλίδιο). αν έχεις κάνει όλα τα παραπάνω και παρόλα αυτά έχεις τέτοιες αποκλίσεις....κάποια βλακεία έχεις κάνει αυτο το ενδεχομενο μου φενεται οτι παιζει...
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01275 seconds with 10 queries