Giagligian ας μην κανουμε τοσο μεγαλη προπαγανδα για τα πετ σοπς.Προσωπικα εχω βρει αρκετους επαγγελματιες που δεν εχουν διαθεση να σε δουλεψουν.Aντιθετα μαλιστα οι συμβουλες τους ειναι ακρως χρησιμες.Επισης πειτε μου εχεις πιο επαγγελμα ειναι αυτο στο οποιο δεν σε δουλευουν.
Υδραυλικοι,ηλεκτρολογοι,μαστορες γενικοτερα,πωλητες μεταχειρησμενων οχηματων, και αλλοι τοσοι χιλιαδες.Το θεμα ειναι σαν επαγγελματιας να μην το χεις εμφυτο το κοροιδιλικι.Βεβαια φταινε και οι καταναλωτες.Χιλιαδες παραδειγματα "χωμπιστων" που ενω ο επαγγελματιας τους τα λεει απαντανε "ελα μωρε δε βαριεσαι".
Απο την αλλη μερια ομως υπαρχουν 2-3 μαγαζατορες (μιλαω για Θεσσ/νικη αυτους που προσωπικα εχω εντωπισει) που δυσφημιζουν το χομπυ.Δεν ειναι μονο οτι σε βλεπουν σαν ευρω αλλα κανουν το παν ωστε μελλοντικα να βαρεθεις το χομπυ.Ετυχε να βρεθω σε κουβεντα μπροστα σε αρχαριο και "επαγγελματια".Δεν μπορεις βρε αδερφε να με πεισεις οτι τα πορτοκαλια ειναι μηλα,τι το παλευεις???
Απο την αλλη παλι ,Τολη δεν ειναι σωστο να αποθαρυνουμε καποιον να αρχισει με νανο διαβαζοντας αυτα τα ποστ.Δηλαδη με την ιδια λογικη αν ποσταραμε 5-6 ανθρωποι με 1000 λιτρα δισκοενυδρια θα γινοταν μοδα το 1 τονου δισκοενυδρειο?Παντα με καλοπροαιρετο υφος.
|