Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pritanis
tο ψαρι της φωτο ειναι σε κακη κατασταση.....Εγω σε παρομοιες περιπτωσεις χρησιμοποιω το μπακτοπουρ ντιρεκτ της σερα με πολυ καλα αποτελεσματα......Την εντατικη θεραπεια με λουτρο που προτεινει......Εχω συνεφερει αρκετα ψαρια και δεν ειχα παρενεργειες.......Σκεψου αν προσθεσες κατι στο ενυδρειο σου τελευταια (ακομα και ενα νεο φυτο) που μπορει να προκαλεσε αυτο το σοκ στα ψαρια σου και αφαιρεσε το.....Η χαμηλη θερμοκρασια μπορει να στρεσσαρε τους δισκους αλλα οι 25 βαθμοι δεν ειναι και τοσο χαμηλη......Επισης ποια ασθενεια μπορει να σκοτωσει δισκους τοσο γρηγορα και χωρις εμφανη συμπτωματα;;
|
αγόρασα σήμερα το bactopure και ετοιμάζομε για την θεραπεία ...
έβαλα είδη general cure όπως μου είπε ο nidal ... furan2 δεν βρήκα και έτσι πείρα bactopoure.
θα κάνω και εγώ πρώτα την θεραπεία με λουτρό .. και μετά θα ακολουθήσω την θεραπεία σε όλο το ενυδρείο !!!
με τα φίλτρα τι πρέπει να κάνω ?? το bactopure δεν θα πειράξει την βιολογία τους ???
στο ενυδρείo το μόνο που προστέθηκε ήταν τα ψάρια πριν έναν μήνα τα 2 πρώτα και μετά από μια εβδομάδα τα επόμενα 2 !!!
τίποτα άλλο δεν προστέθηκε ...
καμία ουσία δεν έπεσε στο νερό ...
τίποτα δεν άλλαξε το τελευταίο διάστημα ...
πριν που σου είπα ότι δεν μπορεί να είναι δηλητηρίαση το είπα γιατί μπορώ να γνωρίζω με σιγουριά ότι τίποτα καινούργιο δεν μπήκε στο ενυδρείο τον τελευταίο χρόνο σχεδόν ...
μόνο τα ψάρια.
τα πτερύγια των δίσκων δείχνουν να έχουν αποδυναμωθεί και άλλο ...
μέχρι τώρα πίστευα ότι μπορεί να είναι φαγώματα .. αλλά δεν βλέπω να υπάρχει κανείς που να μπορεί να το προκάλεσε ...
υπάρχει καμία ασθένεια δίσκων που να τρώει πτερύγια ???
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από safi
Τα ψάρια ήταν στο μαγαζί σε καλή κατάσταση?
(χρώμα ματιών, σώματος, δραστήρια στο φαϊ?)
|
τα ψάρια ήταν σε άριστη κατάσταση ...
η ζημιά έγινε ή σε μένα ...
η εκδηλώθηκε σε μένα ...