Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-01-08, 12:07
Το avatar του χρήστη nounoukos
nounoukos Ο χρήστης nounoukos δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: κιλκις
Προεπιλογή

γεια χαρα Cydox, καλη χρονια!
γυρισα την πολη σου σημερα απ'ακρη σ'ακρη.
θα ξανακατεβω την αλλη εβδομαδα γιατι καποιο μαγαζι θα εχει παραλαβη απο φυτα, για να συμπληρωσω την συλλογη μου.
λοιπον, μολις καταπιαστηκα για να κανω το τεστ της αμμωνιας σε ενα κουβαδακι με 2 λιτρα νερο απο το ενυδρειο.
ακου κατι ερωτησεις που εχω!
1)πολυ μανουρα φαινεται το τεστ. εχω ενα υγρο τεστ NH4-NH3 της sera και απο οτι καταλαβα πρεπει να μετρησω το Ph, μετα να κανω το τεστ για να βρω το NH4 και απο το πινακακι θα βρω και το NH3 (που πρεπει να ειναι η περιφημη αμμωνια). ετσι ειναι;
2)χρειαζεται μετα να ξαναπροσθεσω baktalysator; θα κανει την διαδικασια συντομοτερη;
3)η java moss μηπως πρεπει να μπει αργοτερα για να μη γεμισει αλγη (και δεν καθαριζει μετα) γιατι οπως εχω διαβασει, η αλγη στην αρχη ειναι αναποφευκτη;
4)τον θερμαντηρα δηλαδη, να τον βαλω τερμα; να παει 30;

το ενυδρειο απο το μεσημερι αρχισε να θολωνει και συνεχιζει. τωρα ειναι ημιδιαφανες...
-------------------------
αρχισα να το σκεφτομαι τελικα για να βαλω μπολι. το στρωσιμο με αμμωνια φαινεται να ειναι πολυ δυσκολοτερο απ'οτι νομιζα..

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nounoukos : 12-01-08 στις 12:07 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01481 seconds with 10 queries