Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-01-08, 17:00
Το avatar του χρήστη chris129
chris129 Ο χρήστης chris129 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Καλαμαρια΄- θεσσαλονικης
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από the watcher Εμφάνιση μηνυμάτων
Σας ευχαριστω για την βοηθεια που μου δινετε.Το κακο ειναι οτι δεν ξερω ποια ψαρια κανουν με ποια,και στα μαγαζια που ψωνιζω μου δινουν ανοιχτα αφου θελουν να πουλησουν!!Τωρα οσο αφορα την γεννα...
Παρατηρησα στον απομονωμενο χωρο που ειναι η πετρα με τα αυγα επανω,κατω στο πυθμενα εχει καμια 30αρια τα οποια και αυτα τρεμοπαιζουν,αρα θα κανουμε δουλεια;Θα πρεπει να κανω κατι αλλο;
με λυπει το γεγονος οτι σε ενδιαφερη μονο η γεννα παρα το να εχεις μια υγιεις κοινωνια ψαριων!!!! Για να ανοιξεις ενα σωστω σπιτι πρεπει να υπαρχουν οι σωστες συνθηκες το ιδιο και πιο δυσκολο ειναι να στησεις ενα σωστο ενυδρειο κοιτα να βελτιωσεις τη κοινωνια των ψαριων σου και να δεις οτι ολα θα γινουν πολλη καλυτερα και με περισσοτερες γεννες μην ξοδευεις χρονο και χρημα σε κατι που ειναι απο την αρχη λαθος.
ζητω συγνωμη αν σε πικρανω αλλα περασα και εγω απο αυτο το σταδιο και ξερω πως ειναι με την βοηθεια του GAB και με μικρες παρεμβασεις φροντισε να κανεις κατι καλο.
Αυτα και παλι ζητω συγνωμη

Page generated in 0,01257 seconds with 10 queries