Αφού...
- κρατάω την κέτσαπ και την μουστάρδα για το hot-dog, και την σόδα για το μαγείρεμα,
- χημικά οποιασδήποτε εταιρείας, δεν θέλω να βάλω μέσα στο ενυδρείο,
- χώρο για τύρφη δεν έχω μέσα στο φίλτρο
- είμαι στην σκέψη και τον σχεδιασμό για DIY φίλτρο και CO2, αλλά διάφοροι λόγοι , κάνουν δεδομένο ότι αυτό το σχέδιο θα καθυστερήσει να υλοποιηθεί λιγάκι
τι προτείνετε ότι θα μπορούσα να κάνω, ανέξοδα σχεδόν, ώστε να χαμηλώσω το pH, το οποίο σήμερα βρίσκεται στο 7,9 και θέλω να είναι περίπου, 6,5 με 6,9?