Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #45  
Παλιά 07-01-08, 07:22
WILD_RIDER Ο χρήστης WILD_RIDER δεν είναι συνδεδεμένος
Banned
 
Εγγραφή: 10-11-2007
Περιοχή: .
Μηνύματα: 160
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GeFior Εμφάνιση μηνυμάτων
Δηλ αν καταλαβα καλα θα πρεπει να κανουμε προσαρμογη και στα NO3!!!!
Αν περναμε ενα ψαρι απο ενα ενυδρειο με ΝΟ3=30 και το πηγαιναμε σένα αλλο καθ'ολα ομοιο, αλλα με ΝΟ3=0, και ειχε φωνη θα ελεγε:
"ΑΝΑΣΤΑΣΗ"
Μικρες αλλαγες διατηρουν τα ΝΟ3 σχετικα υψηλα 15-30 και σταθερα, ενω μεγαλες αλλαγες διατηρουν τα ΝΟ3 σε χαμηλο επιπεδο για πιο πολυ χρονο, αλλα δεν θα περιμενεις να πανε τα ΝΟ3 =30 δηλ σε 3 εβδομαδες για να κανεις την αλλαγη σου.
Αν νομιζει καποιος οτι οι μεταβολες των ΝΟ3 εχουν δυσαρεστα αποτελεσματα για τα ψαρια του ας κανει μικρες αλλαγες, αν οχι μεγαλες.
Αυτο μονο η συμπεριφορα των ψαριων του θα το δειξει, νομιζω!!
Και παλι θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου και μαλιστα για να μην μπερδεψω το ποστ εκανα ενα αλλο με θεμα "ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΡΟΥ" http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=21844
οπου μαλιστα προτεινα και μια ετοιμη λύση απο την Tunze προς διερευνηση, η οποια δεν απαντηθηκε. Δυστυχως ομως απ' οτι διαπιστωσα υπαρχουν μονο DIY λύσεις πχ tsamis που σημαινει οτι αν καποιος δεν διαθετει χρονο για την μελετη, σχεδιασμο, εκτελεση και παρακολουθηση του συστηματος ή δεν διαθετει τις απαιτουμενες τεχνικες γνωσεις ....... θα ειναι πολυ δυσκολο να το εφαρμοσει.

Εν πασει περιπτωσει ομως η συνεχομενη αλλαγη νερου ειναι προς τη σωστη κατευθυνση ..............
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01463 seconds with 10 queries