Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από geochaos
Χαιρεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! Δεν ειμαι ειδικος -μαλιστα μονο λιγους μηνες τρεχει το ενυδρειο μου- αλλα να σου πω... εγω εχω ενα black molly με δυο guppy και εκτος του οτι τα πανε πολυ καλα μεταξυ τους ειναι ωραιος ο συνδιασμος που κανουν!!! Στην αρχη μου ελεγαν ολοι οτι δν γινεται να βαλω και γκαπυ γιατι ειναι για πιο θερμο νερο. Μετα απο ερευνα, ομως, τα εχω ολα μαζι στους 25-26 οC και ειδικα το black moor ειναι πολυ καλυτερα σε αυτη τη θερμοκρασια!!!  Για αλατι που ρωτησα σε pet shop (πολλα) μου ειπαν οτι δεν ειναι απαραιτητο!!! Τωρα λοιπον μετα απο 2,5 μηνες ειναι ολα μες την τρελη χαρα, παιζουν μεταξυ τους ολη την ωρα και χωρις αλατι μαλιστα!    Οπως ειπα ειδη, ομως, δεν ειμαι ειδικος απλα σου γραφω τη δικη μου "εμπειρια" και εσυ αποφασιζεις!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! 
|
Υπάρχει μία βασική διαφορά.....
Τα molly είναι ψάρια υφάλμυρου νερού και το γεγονός ότι μπορούν να ζήσουν για κάποιο χρονικό διάστημα σε γλυκό νερό δεν σημαίνει ότι είναι ΟΚ.
Απ'την άλλη τα guppies είναι ψάρια γλυκού νερού απλώς η πρόσθεση μιας μικρής ποσότητας αλατιού τα κάνει να "αισθάνονται" καλύτερα.