Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από betta-friend
Τελικά σήμερα πήγα και ρώτησα και βρήκα ενυδρείο 65 λίτρων με όλο τον εξοπλισμό αφισα και μερικά πλαστικά φυτά 90 ευρώ.Το απόγευμα πάω να το πάρω.
|
Πολλά δεν είναι? Τι να σου πω εγώ δε θα τα έδεινα, νομίζω πως και με λιγότερα χρήματα μπορείς να φτιάξεις κάτι πολύ καλύτερο! Η DIY λύση για 65 λίτρα είναι κάτι πολύ εύκολο αν ψάξεις λίγο, θα μου πεις μόνη σου μπορεί να μη ξέρεις να κάνεις τέτοιες δουλειές, αλλά με κάποια βοήθεια σίγουρα θα τα καταφέρεις(και περισσότερα λίτρα αν θέλεις!). Παίρνουν ένα ενυδρείο με 5 τζαμάκια, πετάνε μέσα ένα φίλτρο(ούτε 10 euro) και μερικά πλαστικά φυτά και σου λένε 90 euro! Εγώ τη γνώμη μου σου λέω, τώρα κάνεις ό,τι θέλεις! Απλά να ξέρεις πως αυτό το χόμπυ θέλει
υπομονή, αν βιάζεσαι δε κάνεις τίποτα, έχω κάνει πολλά λάθη λόγω βιασίνης τα οποία μετάνιωσα! Πχ αν πας στη DIY λύση και πιο φθηνά θα σου έρθει και θα μάθεις 2 πράγματα και θα αποκτήσεις μια εμπειρία παραπάνω!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από betta-friend
Γίνεται να το στρώσω με ένα χρυσόψαρο και ΄μετά από πόσες ημέρες να βάλω τα ψάρια που θέλω;Γιατί μέχρι να στρώσει το 96 λιτρό μου είχαν περάσσει ένα μαγαζί ψάρια. 
|
Για μένα όχι, καλύτερα να ακολουθήσεις τη λύση που σου πρότεινε ο PascM! Και πιο γρήγορη(μιας και με αυτή τη μέθοδο βάζεις κατ'ευθείαν το ψαράκι που θέλεις) και δε θα ταλαιπωρίσεις το χρυσόψαρο, μιας και δεν υπάρχει λόγος...
Φιλικά πάντα...