ένας απλούστατος λόγος είναι ότι από το φρέσκο νεράκι τα ψαράκια σου χρησιμοποιούν κάποια "άλατα και ιχνοστοιχεία" για να έχουν καλή υγεία....
και αν το πάμε και παραπέρα το NO3 είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου αφού και με άλλες βλαβερές ουσίες που δεν είναι μετρήσιμες (με απλά τέστ) όταν υπερβούν κάποια όρια αρχίζουν τα προβλήματα.
Με τις αλαγές πετυχαίνουμε σταθερότητα χωρίς να γίνουμε όλοι χημικοί μηχανικοί για να καλογνωρίζουμε τι γίνεται μέσα.
ελπίζω να σε διαφώτισα....
χρόνια πολλά,
Caverman