Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-12-07, 12:34
gfdimopo Ο χρήστης gfdimopo δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αχαρναί
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Neoklis Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε ένα νεοσύστατο ενυδρείο οι άλγες είναι συνηθισμένο πράγμα... Το μόνο που δεν πρεπει να κανεις ειναι να πανικοβληθείς... όλα λίνονται με υπομονή...
Για να σε βοηθήσουμε πρέπει πρώτα να μας δώσεις κάποιες πληροφορίες...
Όπως με τι μετράς (υγρά τεστ ή στικ?) Οι μετρήσεις πότε έγιναν, αμέσως μετά την αλλαγή νερού..? Καθε πότε κάνεις αλλαγές και πόσο είναι αυτές..? Το διοξείδιο είναι diy ή μπουκάλα.?
Αυτά τα ολίγα για αρχή...
Σας ευχαριστώ

Μετράω με υγρα τέστ,

οι μετρήσεις έγιναν 2 μέρες μετα απο την μεγάλη αλλαγή για να βάλω ψάρια. Τότε τα Νιτρικά μου ήταν στα γύρω στο 10 θυμαμαι

και αλλαγές μέχρις στιγμής έκανα 1 φορά κάθε βδομάδα.

το διοξείδιο είναι μπουκάλα που λειτουργει μέσω ηλεκτροβάνας μαζί με το φωτισμό και διαχέεται με μια σκάλα της Nutrafin (Το διοξείδιο δεν ήξερα οτι ήθελε προσαρμογή...παλαίότερα το είχα για κάποιο διάστημα 2 φυσσαλίδες το δευτερόλεπτο...)

Σήμερα έκανα το τεστ της Sera για CO2 και με 1 φυσσαλίδα τα 2 δευτερόλεπτα μου το έβγαλε ανεπαρκές, και λέω να το βάλω στη 1 φυσσαλίδα το δευτερόλεπτο? τι λέτε?

Για την κατάσταση των φυτών θα παραθέσω κάποιες φώτο παρακάτω για να έχετε καλύτερη εικόνα.

Παρακάτω έχει αρχίσει και σκουραίνει το χαλίκι σε ορισμένα σημεία...

Την περισσότερη άλγη την έχω αφαιρέσει χειροκίνητα...όσο για τη διαφανή άλγη την αφαίρεσά χθες με το χερί και δεν έχω Photo..
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01740 seconds with 10 queries