Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-12-07, 07:07
WILD_RIDER Ο χρήστης WILD_RIDER δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: .
Προεπιλογή

netblues: Ετσι λεω κι εγω αλλα δεν βαζω το χερι μου στην φωτια ..... αλλωστε μηχανολογος ειμαι και οχι χημικος. Αν υπαρχει κι αλλος τροπος τροπος τσεκαρισματος ομως ευχαριστως να τον κανω και αν δειξει οτι ειναι οντως ασβεστολιθικα .... μπορω καλλιστα να τις επιστρεψω και να παρω αλλες.

andreas K: Παρα πολύ καλη ιδεα σου! Σημερα κιολας θα την εφαρμοσω να μου φυγουν κι εμενα οι αμφιβολιες. Thanks φιλε.

steady: Κανενα προβλημα φιλε διοτι τα forums υπαρχουν για να μπορει ο καθενας να λεει την γνωμη του. Όλοι "γηρασκουμε αει διδασκομενοι" και στο συγκεκριμενο θεμα κι εγω παρα το τεστ που εκανα συνεχιζω να μην ειμαι σιγουρος για την ασβεστολιθικοτητα ή μη.

george: Ουτε εγω θα ηθελα να το συνεχισω. Το θεμα δεν το εχω ψαξει αλλα ... το ψαχνω και γιαυτο ζητησα την συμβουλη αυτων που γνωριζουν και οπως ειδες πηρα πολυ εξυπνες και εγκυρες απαντησεις απο τον φιλο andreas K, για τις οποίες τον ευχαριστησα και δεσμευτηκα να τις εφαρμοσω!. Εσυ δεν εδωσες συμβουλη αλλα εκανες κριτικη με το αποτομο υφος και την επιθετικοτητα που σε χαρακτηριζει τα posts σου και ως εκ τουτου οτι και να κανεις, δεν μπορεις να μου προσαψεις "ειρωνια" διοτι δεν ανηκει στον χαρακτηρα μου! Αν ομως καταλαβεις τη διαφορα μεταξυ της "ευγενικα και με επιχειρηματα εκφρασμενης συμβουλης" και της "αποτομης και επιθετικης κριτικης" τοτε θα εισαι ο πρωτος που θα οφεληθει. Οταν ειπα οτι δεν σε παιρνει εννοουσα οτι ειναι η τριτη φορα που εκφραζεσαι με επιθετικο και αποτομο υφος σε δικο μου θεμα αλλα σιγουρα εχεις το δικαιωμα να εκφραζεσαι οπως ολοι μας αρκει να μην ενοχλεις. Το οτι εχεις κριθει προ πολλου παλι υποδηλωνει εγωισμο διοτι ....... ολοι κρινομαστε καθε μερα και επομενως θα πρεπει να προσεχουμε πως εκφραζομαστε! Οσον αφορα εμενα δεχομαι αλλες γνωμες οταν μου παρασχεθουν επιχειρηματα τα οποια μπορω να αξιολογησω. Να δεχθω ομως κατι χωρις επιχειρηματα και μαλιστα υπο την μορφη "πετροβοληματος" δεν υπαρχει καμμια πιθανοτητα, διοτι ειμαι ανθρωπος με κριση και δεκαετη εμπειρια ενασχολησης με το χομπυ. Τα παντα μπορουν να αμφισβητηθουν οταν δεν συνοδευονται επιχειρηματα και αποδειξεις αλλα οσον αφορα εμενα κι επειδη ξερω που το πας σε ενημερωνω οτι εχω εφαρμοσει την αποψη των ατομων με μεγαλυτερη εμπειρια που εννοεις και μαλιστα με προσωπικο κοστος επειδη ειχα και απωλειες .......... Επομενως ουτε αυτο που ειπες ισχυει.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01655 seconds with 10 queries