Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-12-07, 13:57
Το avatar του χρήστη lucy
lucy Ο χρήστης lucy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Δράμα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Tricky Εμφάνιση μηνυμάτων
...
Θυμαμαι μια φορα που εκανα πλακα σε ενα φιλο...ειχα κρυψει το τηλεκοντρολ στη τσεπη και του λεω
<<Πηγαινε πανω απο το ενυδρειο και πες ''ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ''>> ...μολις το λεει , παταω το ΟΝ και ξεκιναει η αναπληρωση...μετα του ειπα <<Πες ''ΣΤΟΠ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ>> ...παταω το off Ο φιλος εψαχνε που ηταν η αναγνωριση φωνητικων εντολων
πολύ καλό ωραία φάρσα!!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Θα τις μελετίσω λίγο γιατί ... κατσαβίδι ξέρω να πιάνω και το χειρίζομαι πολύ καλά, το πρόβλημα είναι ότι από ορολογία δεν ξέρω, και θέλω χρόνο να καταλάβω τι μου προτείνετε!.... Είμαι πόντια τί να κάνουμε;;;;
-------------------------
Τύπωσα τις απαντήσεις σας που μου φαίνονταν σαν να διάβαζα επιστημονικό άρθρο της ΝΑΣΑ, και διαβάζοντας στο χαρτί όλα γίναν απλά και κατανοητά με την πρώτη!!!!!!! Τελικά με δυσκολεύει πολύ να διαβάζω και να καταλαβαίνω από την οθόνη, γιατί άραγε;

Τέλος πάντων κατάλαβα και αποφάσησα!

Πολύμπριζο για να το φτάνω και να μην κόβω και ράβω ... εεε!!! ... απλή λογική, αλλά που να την βρω η ζαβαλού!!!

Το ένα θα γίνει έτσι, αλλά στο δεύτερο δεν βολεύει πολύμπριζο. Μάλλον θα "κόψω και θα ράψω" ένα διακόπτη. Είναι ένα πολύ μικρό κινέζικο φιλτράκι.

Ευχαριστώ πολύ όλους!!!

«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει
[B]Helen Keller

[

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lucy : 11-12-07 στις 13:57 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01353 seconds with 10 queries