delta66 ναι ειναι το ριο 300.
Δε προκειται στα πλαισια εγγυησης να δεχθω να παρω τον 600αρι απο την στιγμη που εχω τον 1000αρι...Ο θερμοστατης υπηρχε-δουλευε στη θεση του μεσα στο εσωτερικο φιλτρο,αλλωστε ποιος ο λογος να τον εχω εξω ξαπλα...εκει τωρα στο ιδιο σημειο "κουμπωνει" ενας jagger 150 watt(υπηρχε καβα για καμια στραβη...)
Για να μειωσω τη ροη στο 2028 δεν προκειται να το κανω παρα μονο του με την παροδο του χρονου και καθως θα "στομωνουν" τα βιολογικα υλικα...
Ναι θα γινει αγορα κι αλλου εξωτερικου (μαλλον 2026 ) και θα αφαιρεθει το εσωτερικο αλλα μετα την παροδο του χρονου εγγυησης...μεχρι τοτε δεν "ακουμπαω" τιποτα....
caverman μια απο τα ιδια οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης αλλα και για τα παρελκομενα...
Ο κυκλοφορητης(και ο θερμαντηρας) μου μετα το συμβαν δοκιμαστηκαν σε κουβα με νερο πολλακις για την αποφυγη καποιου λαθους που ισως να εκανα αλλα δυστυχως...
Ο δε κυκλοφορητης οπως προειπα σε δοκιμη με δοκιμαστικο κατσαβιδι δινει ρευμα στο περιβλημα-σωμα του...
Ηδη σε καποια αλλα ποστ ( μαλλον ο κλαζ το ειχε πει) ειχα διαβασει οτι κανουν θορυβο-βουιζουν, πραγμα που και σε μενα συνεβαινε αλλα δε φανταζομουν οτι στο τριμηνο θα τα 'παιζαν..
Τελος παντων παω για εγγυηση...