Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από klaz
τσεκαρε κατ'αρχας αν απο καπου χανει αεριο το μπουκαλι σου.
αν σου φαινεται στεγανο,τοτε θα ξανακανεις το μειγμα.
οταν μας γινει σωστο το μειγμα ,αρχιζει η παραγωγη του μετα απο μερικες ωρες ...
παιζει επισης ρολο η θερμοκρασια του δωματιου οπου και βρισκεται το μπουκαλι.ιδιαιτερα τωρα το χειμωνα....
|
Το μπουκαλι ειναι στεγανο και ηθερμοκρασια στο δωματιο ειναι περιπου 22 βαθμους.Στο μειγμα εβαλα 3 φλυτζανια ζαχαρη και 1/3 κουτ. γλυκου μαγια.
Ευχαριστω