Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #13  
Παλιά 07-12-07, 19:30
Το avatar του χρήστη steady
steady Ο χρήστης steady δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 03-02-2005
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ(ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ)-ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Μηνύματα: 2.320
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην steady
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από WILD_RIDER Εμφάνιση μηνυμάτων
steady

Ναι επινα παλια οταν πηγαινα σε ενα χωριο εξω απο τη Ναυπακτο. Ειχε ενα ποταμι που ψαρευαμε και πιναμε και νερο γιατι ηταν πεντακαθαρο. Όπως και δεν θα πηγαινα ποτε να ψαρεψω πχ. κεφαλοπουλα που πανε μερικοι στα λιμανια πχ. Λαυριου και ψαρευουν.

Απο την αλλη πλευρα μιλαμε για φιλτρα, αντιστροφη οσμωση, skimmer, sub, χρησιμοποιουμε απεσταγμενο νερο, καποιος άλλος ρωτουσε για βροχινο νερο και χιλια δυο αλλα πραγματα και στο τελος ...... βαζουμε νερο απο το θερμοσιφωνα......

Προσωπικη μου αποψη λοιπον και απλα την καταθετω χωρις να θελω να πεισω κανενα ..... ουτε δεοντολογικα ουτε τεχνολογικα ειναι σωστο. Και ρωτω .... εφοσον θελουμε να βαζουμε ζεστο νερακι γιατι δεν βαζουμε ταχυβραστηρα αντι για θερμοσιφωνο οπου το τρεχουμενο νερο ζεσταινεται άμεσα μεσω της αντιστασης που υπαρχει στον ταχυβραστηρα?

Όπως ειπαμε ομως ο καθενας κανει τις επιλογες του και πραττει αναλογως ......
πιστεψε με αμα δεις φοτο απο τα μερη που ζουν ορισμενα ψαρια<μονομαχοι πχ> που πολλες φορες ειναι ελωδη και στασιμα δεν θα επινες ποτε!αλλο τρεχουμενα νερα αλλο λιμνουλες και στασιμα!

το θεμα του θερμοσιφωνα ειναι λυμενο αν ειναι ακινουργια κατασκευης δεν υπαρχει προβλημα αφου ειναι τσεκαρισμενο και στην πραξη γιατι το κατηγορεις τοσο?εγω οσες αλλαγες εχω κανει οσο εχω ενυδρεια απο θερμοσιφωνα ειναι παντως!

τωρα για το βραστηρα αμα λιγα τα λιτρα γινεται αλλα σε 600λιτρα φανταζεσαι να τρεχεις με το βραστηρα??
__________________
ΚωΣτΑς
διαβαζω για την εξεταστικη...οχι για μενα για τη φουκαριαρα τη μανα μου
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01790 seconds with 10 queries