Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-11-07, 22:37
WILD_RIDER Ο χρήστης WILD_RIDER δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: .
Προεπιλογή

Όντως φιλε ο Γερμανος επειδη εχει αφομοιωσει την πειθαρχια μεσα του ενδιαφερεται αλλα απο την αλλη πλευρα υπαρχουν και πολυ γνωστα γερμανικα sites που την κανουν ... αβαβα (εχω ηδη δωσει παραδειγμα)!

Για να ειμαι ειλικρινης ομως για το aquaristik δεν εχω ακουσει κατι ασχημο ..... και θα το δοκιμασω σε καποια φαση.

Νομιζω ομως οτι με καλο - εως σκληρο παζαρι (ωστε να περιορισει λιγο την ταση του για υπερκερδη) ο Ελληνας μπορει να πιασει τις ευρωπαϊκες τιμες ....... για παραδειγμα εκλεισα σημερα το ενυδρειο μηκους 1,80 με 12αρι τζαμι (οπως και οι αλλοι) και τρεις κοντρες σε τιμη πολυ καλυτερη που πουλανε μικροτερα ενυδρεια σε τετοια sites!!! Και το επιπλεον οφελος (εκτος απο την τιμη) ειναι και η εγγυηση της αντιπροσωπειας που την εχεις διπλα σου και αν σου συμβει κατι στραβο τους εχεις διπλα σου!

Καλο ειναι λοιπον στην ερευνα αγορας που κανουμε να εχουμε ανοιχτους οριζοντες και να συνυπολογιζουμε ολες τις παραμετρους....
-------------------------
και μερικες φορες η λυση ειναι διπλα μας .... αρκει να ψαξουμε καλα .....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη WILD_RIDER : 27-11-07 στις 22:37 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01346 seconds with 10 queries