Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-11-07, 07:42
WILD_RIDER Ο χρήστης WILD_RIDER δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: .
Προεπιλογή

netblus

Αφου σε καλημερισω θα προσπαθησω να σου απαντησω σε ολα τα θεματα.
1) Έχω ακουσει οτι εχει χασει κοσμος χρηματα και αν το σκεφτεις ειναι λογικο γιατι τι ειναι τα e-shops? ενα γραφειο με ενα pc που δεχεται παραγγελιες και τις διεκπαιρεωνει εναντι καποιου κερδους. Και που να δεις χαρα οι hackers που εχουν και κατι ωραια προγραμματακια γιαυτες τις περιπτωσεις κι αν δεν σου κλεψουν τον αριθμο της πιστωτικης οταν τον στελνεις ..... τον κλεβουν εκ των υστερων μεσω των cookies που εχεις στο PC σου. Εχουν συμβει και αυτα ...........
2) Μεγαλυτερος κινδυνος αν δωσεις την καρτα σου σε βενζιναδικο ή s/m δεν νομιζω γιατι χρησιμοποιουνται τα τραπεζικα μηχανηματα.
3) Κανεις δεν ειπε οτι σε μια ομαδικη παραγγελια αγοραζουν ολοι τα ιδια!
4) Οσον αφορα την εγγύηση οντως την παρεχει ο κατασκευαστης αλλα μεσω του αντιπροσωπου ο οποιος το καλυπτει και στην συνεχεια κανει claim στον κατασκευαστη. Κι εδω μπαινουν παραγοντες οπως συμφωνια μεταξυ αντιπροσωπου και κατασκευαστη (πχ υψηλοτερες τιμες + claims vs χαμηλοτερες τιμες χωρις claims). Άφθονα παραδειγματα αθετησης Συμβατικων Υποχρεωσεων Εγγυησης ........ και σου λεω οτι αν προκειται να αθετηθει μια φορα η Εγγυηση οντας αγορασμενο απο Ελλαδα τοτε αν αγορασθει απο Ευρωπη και ζητηθει εγγυηση στην Ελλαδα τοτε θα αθετηθει 10 φορες! Στην αγορα κινουμαστε .... και βλεπουμε τι γινεται και μαλιστα εχω δουλεψει σε αντιπροσωπειες και τα γνωριζω εκ των εσω! Αυτη την στιγμη που συζηταμε εχω 6-7 παραδειγματα αθετησης Συμβατικων Υποχρεωσεων Εγγυησης και ποσα αλλα εχω δει στο παρελθον και στην ελλαδα και το εξωτερικο (πχ Γερμανια, Ιταλια, Αγγλια, Σουηδια, κλπ) και σε διαφορετικους κλαδους δραστηριοτητας (αυτοματους πωλητες, ηλεκτρικες συσκευες, φορτηγα αυτοκινητα, κλπ) ........
5) Οσο για το υστερογραφο της παραγγελιας του φιλτρου σε πληροφορω οτι ειναι διαθεσιμο και δεν χρειαζεται να το παραγγειλεις. Ετσι εκανα εγω και πηρα το πρωτο μου Eheim Pro 3.

Τελος θα ηθελα να σου πω αυτο που ειχε πει ενας σοφος (δεν θυμαμαι τ' ονομα του) "μπορει να μη συμφωνω μαζι σου σε καποια πραγματα αλλα σεβομαι το δικαιωμα σου να υποστηριζεις αυτο που πιστευεις".

Φιλικα και χωρις καμμια διαθεση παρεξηγησης.

ΥΓ. Προσεχετε παιδια γιατι αρκετες φορες οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος. Ειναι καλο να εχετε επαφη με τον αντιπροσωπο (οχι το καταστημα) στην Ελλαδα γιατι αν χαλασει κατι και αρνηθει την εγγυηση ...... πατε και του κανετε την εταιρεια ανω κατω και κανετε την δουλεια σας.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01561 seconds with 10 queries