Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #4  
Παλιά 26-11-07, 00:58
Το avatar του χρήστη aafent
aafent Ο χρήστης aafent δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 21-01-2007
Περιοχή: Καλλιθέα
Μηνύματα: 183
Προεπιλογή

Για τα φυτά μη σε νοιάζει για την ώρα ... θα αγοράσεις ένα καλό λίπασμα και θα βάσεις σύμφωνα με τη δοσολογία του και λιγότερο.

Για να γνωρίζεις σε ποια φάση του κύκλου του αζώτου είσαι θα πρέπει να έχεις μετρήσεις για NH3/NH4 (αμμωνία και αμμώνιο) και στη συνέχεια NO2 και ΝΟ3.

Οι μετρήσεις για να έχουν ακρίβεια θα πρέπει να γίνονται με υγρά. Τα stick σου είναι σχεδόν άχρηστα. Αφού τα πλήρωσες κράτα τα να κάνεις κάποιες συμβουλευτικές και μόνο μετρήσεις αργότερα αφού έχεις "στρώσει"

Για τους υδρατμούς, πες μας τη θερμοκρασία που έχεις όμως βάσει το θερμομέτρου και όχι του θερμαντικού. Έχεις μέσα ψάρι ; Στρώνεις μόνο με το προϊόν που σου δώσανε ; Εάν δεν έχεις ψάρι τι έχεις σκοπό να βάλεις ;

Το καλύτερο για σένα αυτή τη στιγμή είναι να βρεις μπόλι. Βάλε μια αγγελία αναζήτησης για μπόλι και όλο και κάποιο μέλος θα βρεθεί κοντά σου.
__________________
Ανδρέας
www.aquaspace.gr, Μέλος του ΠΣΦΕ
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01208 seconds with 10 queries