Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-11-07, 13:47
Το avatar του χρήστη nounoukos
nounoukos Ο χρήστης nounoukos δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: κιλκις
Προεπιλογή

επισκεφτηκα σημερα ενα pet-shop στη θεσσαλονικη (στη γεωργικης σχολης) και πανω κατω αποφασισα τι θελω να βαλω στο ενυδρειο. σκεφτομαι για ενα κοπαδι neon (αν ειναι δυνατον με μερικα cardinals) και δυο τρια αγγελοψαρα μεσαιου μεγεθους για αρχη. βεβαια δυο πλακοστωμοι ειναι απαραιτητοι απ'οτι ξερω, και επισης μου αρεσαν τα λαμπέο (ισως μπει ενα πολυ αργοτερα) και τα κλοουν (νομιζω botia) για να χαζευει ο μικρος. αλλα κι αυτα πολυ αργοτερα. Αυτα.
απο φυτα το συγκεκριμενο μαγαζι δεν ειχε μεγαλη ποικοιλια, και μαλλον δε θα το προτιμησω για αγορα φυτων. ητανε και λιγο ως πολυ σαπισμενα τα φυλλα των φυτων.
Αλλαξα το χοντρο χαλικι με ψιλοτερο, και αγορασα και ενα κουβαδακι υποστρωμα completesubstrate της tetra.
Ο πωλητης μου εδωσε τα τεστ για pH, NO2, kH και NH4 NH3.
επισης μου ειπε να χρησιμοποιησω για το στρωσιμο απιονισμενο νερο μαζι με αλατι, αλλα επειδη ακουγα για πρωτη φορα κατι τετοιο, δεν αγορασα το αλατι και του ειπα οτι θα δοκιμασω με νερο βρυσης.
Τωρα, πριν βαλω νερο πρεπει να εχω και τα φυτα; (τα οποια θα με βοηθησετε βεβαια να διαλεξω, και αν γινεται γειτονακια μου, πειτε μου και ενα πιο εξειδικευμενο μαγαζι στη θεσσαλονικη για να τα προμηθευτω)
και γενικα, μεχρι να βαλω νερο, χρειαζεται να κανω κατι ακομη;;
για τη διακοσμηση μαλλον θα καταληξω σε καποιο ξυλο και μονο. μαζι με τα φυτα θα ειναι οκ.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01693 seconds with 10 queries