Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-11-07, 21:01
WILD_RIDER Ο χρήστης WILD_RIDER δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: .
Προεπιλογή

Φίλε delta66

Έχω 200 λίτρα ενυδρειο και εδώ και ένα μήνα έβαλα το Eheim Professionel III το οποίο κι εμένα μου φάνηκε ακριβό (400ευρώ σε τιμή προσφοράς με τα αναλώσιμα του).

Σήμερα είχαμε πτώση ρεύματος και λανθασμένα μου μπήκε στο μυαλό ότι δεν φιλτράριζε (γιατί είναι αθόρυβο). Το άνοιξα λοιπόν και ξέπλυνα τα υλικά του όπως προβλέπεται και το ξανασυναρμολόγησα και το ξαναέβαλα στη θέση του. Πάτησα την αντλία για να τραβήξει νερό και μετά το έβαλα στην πρίζα όπως προβλέπεται στο manual.

Έπαθα πλάκα με το πως τραβάει και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχω τέλειες μετρήσεις στα νερά του ενυδρείο (με το πολυτεστ της Sera). Ειλικρινά σου μιλάω άξιζε τα λεφτά του και σου το συνιστώ. Βεβαίως είναι για μεγαλύτερο ενυδρείο από το δικό μου αλλά αυτό είναι θετικό γιατι φέρνει βόλτα το ενυδρείο με πολύ άνεση. Δεν θα σου πρότεινα κανένα απο αυτά που λες γιατι τα 2026 και 2217 είναι παλαιότερης τεχνολογίας ενώ το Professionel II δεν μου λέει τίποτα ο εσωτερικός θερμαντήρας την στιγμή που μπορείς να έχεις το δικό σου θερμαντήρα (300Watt καλύτερα) και ένα ψηφιακό θερμόμετρο και να είσαι πιο καλά με αυτά.

Χαιρετισμούς
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01416 seconds with 10 queries