Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #1  
Παλιά 01-11-07, 21:03
Το avatar του χρήστη octania246
octania246 Ο χρήστης octania246 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 20-05-2007
Περιοχή: salonica
Μηνύματα: 444
Προεπιλογή ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 3ΕΝΥΔΡΕΙΟ TANGANYIKA

Οπως εγραψα και σε αλλο ποστ μετα την αναζητηση ενυδρειου που τελικα βρηκα στο περιπου μου μπηκε και σε μενα το μικροβιο των κιχλιδων και αποφασισα να ασχοληθω και εγω.ζητω εκ τον πραγματων συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα αλλα ελπιζω στην βοηθεια σας.

για αρχη το ενυδρειο που πηρα τελικα εχει διαστασεις 56χ29χ40.ξερω οτι ειναι ετσι και ετσι εως μικρο αλλα δεν μου επερνε για μεγαλυτερο.και αυτο οριακο ειναι.αν ολα πανε κανε καλα στο ενυδρειο θα μπουνε Neolamprologus Multifasciatus μαλλον σε αναλογια 1προς 3.
--για αυτο το ενυδρειο εχω 2 φιλτρα.το ειναι το SHARKADV800 και το αλλο ενα HETO με παροχη 380l/h.ποιο ειναι το πιο καταλληλο?φανταζομαι οτι ειναι το sharkadv αλλα μηπως τα 800l/h πεφτουν παρα πολλα?

--σε περιπτωση που αποφασισουμε να βαλουμε το shark,το δουλευω ειδη στο μεγαλο ενυδρειο παραλληλα με το εξωτερικο.αυτο σημαινει οτι το φιλτρο θα ειναι κατευθειαν στρωμενο??

--σαν background βρηκα ενα τις juwel 45x45 μαλλον σε πολλη καλη τιμη 15Ε.Βεβαια δεν μου βγαινει καλα στις διαστασεις αλλα καπως θα το κανονησω.Ειναι προτιμερο αυτο η καλυτερα καποιο μαυρο χαρτονι?

--απο οσο εχω διαβασει κιχλιδες=αμμο η πολυ πολυ ψιλο χαλικι.ποιο ομως ειναι το προτιμοτερο?

--παιζει κανενα ρολο το χρωμα τις πετρας αν θα ειναι γκρι η πρασινωπη κτλ?παραδειγμα σαν αυτη?
http://pangea.gr/gr/tumbled_stones.shtml

ευχαριστω προκαταβολικα και συγνωμη αν σας ζαλισα.
απλα ειναι το τριτο μου και οπως καταλαβαινεται νιωθω σαν να ειναι το πρωτο
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01549 seconds with 10 queries