Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Βαγγέλης (Dearangelo)
Την επόμενη φορά που θα σκεφτώ καν να εκφέρω γνώμη η επικοινωνήσω τις όποιες ατελείς γνώσεις μου, μείνε σίγουρος, πως θα τις προ-υποβάλλω στην ευγενή σου κρίση... και θα αναμένω αγωνιωδώς την ευγενική τόσο όσο και ώριμη άποψη σου σοφέ μου φίλε.
ΥΓ κανίβαλος ιδεών άλλων, και ιδιαίτερα "παλιών άλλων" όπως το έθεσες, δεν υπήρξα ποτέ, Ομως, προβληματισμένος και σκεπτικός για αυτά που με περιβάλλουν ήμουν πολύ συχνά.
Παρεπιπτώντος, ΔΕΝ έχω καμία εμπειρεία σε κατασκευ'η ενυδρείων,
Ανάλυση των αναγραφομένων και μία κριτική επεξεργασία της προαναφερθείσας γνώσης επιχείρησα ΜΟΝΟΝ..
και όλα αυτά γιατί σκέφτομαι να τολμήσω και γω να κατασκευάσω αλλα μάλλον ήμουν σε λάθος topic.
εδώ βαράνε όσους διαφωνούν!
Καλή μέρα σε όλους! φίλιους και μή
|
δεν καταλαβαινω το λογο που παρεξηγηθηκες φιλε μου δεν ειχα σκοπο να σου απαγορευσω να εκφρασεις αποψη απλα εδω
Παράθεση:
νομίζω πως έχει μονο αισθητική και πρακτική αξία..
οτι φαινεται, κάν'το ρονδε για ασφάλεια και για ομορφιά..
για οικονομία όμως, κάντο και με γυαλόχαρτο...
αν το αφήσεις ακατέργαστο, πρόσεχ τα δάχτυλά σου..
αυτή είναι η άποψη μου..
|
βγαζεις τετελεσμενο συμπερασμα για κατι που δεν ξερεις δηλαδη ενω παραπανω ρωτας για κατι δυο ποστ μετα ξαφνικα αποκτας εμπειρια και λες
ροντε για ασφαλεια?η γυαλοχαρτο για οικονομια?
και επειδη το ποστ αυτο υπαρχει 2+χρονια και το εχουν δει σχεδον 1000 ατομα και μπορει να υπαρχει 10χρονια ακομα και να το συμβουλευτουν 10000 ατομα λεω να προσεχουμε τι γραφουμε δεν μιλησα μονο για σενα αλλα και για μενα
το οτι τα ποστ μενουν για πολλα χρονια και τα συμβουλευεται παρα πολυς κοσμος δενγινεται απο πολυ κοσμο αντιληπτο γιαυτο το ειπα
ας τελειωσει το θεμα εδω φιλικα Κωστας