Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-10-07, 15:40
orck Ο χρήστης orck δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Π.Φαληρο
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην orck Send a message via Skype™ to orck
Προεπιλογή

αναφερομαι στην φορμαικα και την προμηθεια της (απο που την αγοραζουμε) και εαν το υλικο αυτο ειναι μαλακο σαν χαρτονι (δηλαδη μπορει να "ακολουθησει" μια στρογγυλη επιφανεια; )

(θα ηθελα να σου πω οτι για εσενα Κωστα που πιθανος να εχεις φτιαξει διαφορα ενυδρεια ολα αυτα σου φαινονται... "απλα" για εμενα που δεν εχω φτιαξει τιποτε μου φαινονται λιγο δυσκολα, οσες προσεκτικες αναγνωσεις και να κανει καποιος εαν δεν εχει ξανασχοληθει ειναι μερικα πραγματα αρκετα δυσνοητα, και πιστεψε με δεν ειμαι χαζος, προφανος οι ερωτησεις μου αφορουσαν την τεχνικη της συγκεκριμενης κατασκευης και για αυτο θεωρησα σωστο να μπουν εδω, ειλικρινα δεν θελω να σας ειμαι βαρος αν ειμαι λαθος σβηστα, ευχαριστω
παρεπιπτοντως caverman διαβασες το θεμα απο την αρχη; παρατηρησες ποσα συγαρητηρια εχει; τι συνεισφορα εχουν αυτα στο θεμα; οι δυο ερωτησεις που εκανα ΠΑΝΩ στο θεμα σε πειραξανε; )

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Kostas G. Εμφάνιση μηνυμάτων
orck,
Ναι,μέχρι ένα όριο...
Η περίσσια σιλικόνης απομακρύνθηκε αμέσως μετά την εφαρμογή και την τοποθέτηση των τζαμιών με τη βοήθεια ενός κομματιού πλαστικού(σαν σπάτουλα) βουτηγμένου σε σαπουνόνερο...Χαρτοταινία δεν χρησιμοποιήθηκε έτσι όπως περιγράφεις...Αν δεις τις πρώτες σελίδες της κατασκευής,περιγράφω τι χρησιμοποιήθηκε για το καθάρισμα...
Αν την τρίψεις με χαρτοπετσέτα θα απλωθεί παντού...
Το τελευταίο που ρωτάς δεν το καταλαβαίνω...Πιο υλικό λες;Αυτό που ήταν τυλιγμένες οι κόντρες όταν τις έφεραν,το bubble wrap;

Την ερώτηση προς το παρόν θα την αφήσω εδώ μια και αναφέρεται και στη συγκεκριμμένη κατασκευή,από την άλλη,όλες οι απαντήσεις στις ερωτήσεις του βρίσκονται ήδη γραμμένες μέσα στο συγκεκριμμένο θέμα,με λίγο ψάξιμο θα τις είχε βρει...
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01477 seconds with 10 queries