Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #14  
Παλιά 23-10-07, 15:16
Το avatar του χρήστη drosoula
drosoula Ο χρήστης drosoula δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member
 
Εγγραφή: 23-10-2007
Περιοχή: PIRAEUS
Μηνύματα: 5
Προεπιλογή

προσ το παρον έχουν μείνει περίπου 20 ψαράκια, από χθές βράδυ που έβαλα αυτό το υγρό πέθαναν περίπου 15. Έμειναν το γατοψαρο, καθαριστές, οι χήρες, 2 αγγελόψαρα, τα κόκκινα που δε ξέρω το όνομα τους και τα μικρά μπλέ μικρά σαν ακτινογραφίες με τη κόκκινη ουρά. Συγχωρέστε με που δε ξέρω τα ονόματα, πριν που τα έγραψα τα βρήκα από το διαδύκτιο και τώρα δε θυμάμαι ποιο είναι ποιό.

νομίζω αρχικά θα αντιμετοπόίσω το ick. αύξησα τη θερμοκρασία του ενηδρείου (30 τώρα) και τώρα θα ρίξω και αλάτι, πρέπει ωστόσο να διαβάσω προσεχτικά όλες τις συμβουλές σας για να προχωρήσω. δε ξαναρίχνω το alagefix, δε τα ταίζω και θα κάνω μια μερική αλλαγή στο νερό (έκανα και χθέσ) πιο αργά καθώς πρέπει να φύγω για κάποιες ώρες από το σπίτι και δε θα προλάβω.

Νομίζω ότι όπως πάνε θα πεθάνουν όλα αλλά δε θέλω να του τα επιστρέψω, θα τα πουλήσει αλλού και έχουν ήδη την αρώστια. Θα προσπαθήσω οστώσω να στρώσω το νερό του ενυδρείου και μετά να βάλω ψάρια από την αρχή.΄πότε ξέρω ότι το νερό στρώθηκε? Ήδη οι μετρήσεις μου αμωνία και νιτρίτη είναι καλές. νομίζω το μόνο που πρέπει να αγοράσω είναι ΝΟ3 τεστ που δεν έχω και αντιχλώριο για να γίνουν πιο σωστά οι αλλαγές νερού από αύριο.

το πετ που τα αγορασα είναι στην αγ. σοφία πειραιά και είναι αρκετά μεγάλο. απορώ πως μας άφησε να φθάσουμε σε αυτο το σημείο.

ελπίζω να συμφωνείτε, ωστόσο διαβάζω λίγο ακόμα και θα σας ενημερώσω.\

ευχαριστώ για όλα... θα τα ξαναπούμε σύντομα
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,02120 seconds with 10 queries