Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-10-07, 12:56
pagasious Ο χρήστης pagasious δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ilion
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Raven Εμφάνιση μηνυμάτων
Α οτι ειδα στο προφιλ του φιλου μας πρεπει να ειναι 210 λιτρα οποτε μπορει ανετα να φιλοξενησει σκαλαρια. Τα Barb που εχεις δεν τα γνωριζω προσωπικα αλλα γενικα αυτη η οικογενεια φημιζεται ως fin rippers και ισως τσιμπουν τα Σκαλαρια ;
Αφου σου αρεσουν τοσο τα συγκεκριμενα ψαρια γιατι δεν αφιερωνεις το ενυδρειο σου σε αυτα,συν τους sae και ισως ενα κοπαδακι τετρα (οχι νεον η αλλα μικροσωμα).Ισως ετσι πετυχεις και αναπαραγωγη..
Γειά και χαρά φίλε μου. Οχι δεν μου τσιμπούν τα σκαλάρια. Ίσα ίσα που τα σκαλάρια τα κινηγάνε. Αυτο προσπαθώ. Να τους το αφιερώσω. Όσο για την αναπαραγωγή πρέπει πρώτα να ξεφορτωθώ τα σαλιγκάρια που τα εφερα με τα φυτά και έχουν εισβάλει στο ενυδρείο.
Σε ευχαριστώ.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Strahos Εμφάνιση μηνυμάτων
τα γκουράμι φημίζονται για τον "κακό" χαρακτήρα τους και μπορεί να έχεις προβλήματα με τα σκαλάρια. Για τα είδη περίμενε κάποιον έμπειρο πάνω στο θέμα "σκαλάρια" μιάς κι εγώ δεν έχω ασχοληθεί τόσο πολύ.
Οκ. πάντως δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Ισως επειδή ειναι μονόφθαλμο.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pagasious : 21-10-07 στις 12:56 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01347 seconds with 10 queries