Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-10-07, 14:48
Το avatar του χρήστη μελινακι
μελινακι Ο χρήστης μελινακι δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PanosII Εμφάνιση μηνυμάτων
μελινακι πολλές φορές βρεθήκαμε πανικοβλημένοι ειδικα στην αρχη.... δεν θα σου πω κάτι Παραπάνω εγώ εδώ.. αλλά θα σου πω ηρέμησε

Συγνωμη εαν φαινομαι λιγο σκληρος σε αυτο το κομματι ωμος παρατησησε την ωρα 20:14 που ανεφερες το προβλημα σου και τι ωρα τον ξαναταισες 23:55.......γιατί?

και πάλι την συγνώμη μου
Πάνος
εννοεις οτι καθυστερησα να του δωσω αρακα;
ηθελα να σιγουρευτω οτι ειναι το σωστο (εψαξα κι αλλου)
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PanosII Εμφάνιση μηνυμάτων
μελινακι πολλές φορές βρεθήκαμε πανικοβλημένοι ειδικα στην αρχη.... δεν θα σου πω κάτι Παραπάνω εγώ εδώ.. αλλά θα σου πω ηρέμησε

Συγνωμη εαν φαινομαι λιγο σκληρος σε αυτο το κομματι ωμος παρατησησε την ωρα 20:14 που ανεφερες το προβλημα σου και τι ωρα τον ξαναταισες 23:55.......γιατί?

και πάλι την συγνώμη μου
Πάνος
ειχα να τον ταισω απο το μεσημερι. Και του έδωσα αρακα γιτι έτσι ειπε ο netblues
-------------------------
βρε παιδια ποσο πρεπει να τον ταιζω. Εγω μέχρι χθές τον τάιζα 2 φορές την μέρα από 2 φυλαράκια και ένα σκουλικάκι ή 3 φυλλαράκια. Είναι πολύ??

Επήσεις να σας πω ότι σήμερα το πρωί το δυσκοίλιο ψαράκι μου έκανε ένα 'μακαρονάκι' και από εκείνη την ώρα είναι καλύτερα. Τώρα δεν είναι τόσο πρισμένο και κολυμπάει με ευκολία στον πάτο του ενυδρείου. Σημερα του έδωσα μισό μπιζέλι. Να του δώσω μισό ακόμα το βράδυ?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη μελινακι : 19-10-07 στις 14:48 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01316 seconds with 10 queries