Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-10-07, 17:07
Το avatar του χρήστη erling
erling Ο χρήστης erling δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ΛΑΡΙΣΑ
Question

Για το φίλτρο κάποιος γνώστης?
Εψαξα αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάποιο αντίστοιχο θέμα.
-------------------------
Επανέρχομαι μιας και βρήκα τελικά κάτι αντίστοιχο.
Στο 3θάλαμο, όπως είναι και το δικό μου, βάζουμε στην είσοδο του νερού κάποιο μηχανικό φίλτρο (υαλοβάμβακα λέει) και στα άλλα δύο σφουγγάρι και υλικά για εγκατάσταση βακτηρίων (τέτοιο είναι το μακαρονάκι).
Το πρόβλημά μου είναι πως εγώ δεν ξέρω από που εισέρχετε το νερό στο φίλτρο, μάλλον από δεξιά και αριστερά γιατί έχει και από τις δύο πελυρές βράγχια για να μπαίνει μέσα το νερό από χαμηλά μέχρι την μέση.
Από δεξιά έχει τον θερμαντήρα μαζί με σφουγγάρι με μεγάλες τρύπες, στο κέντρο την αντλία με σφουγγάρι με μκρότερες τρύπες και αριστερά ένα σφουγγάρι με ακόμα μικροτερες τρύπες επάνω και κάτω το μακαρόνι.

Δηλαδή έχει στην είσοδο του νερού βιλογικό φιλτρο αντί για μηχανικό.
Μήπως είναι καλύτερα να βάλω χαμηλά το σφουγγάρι αριστερά και δεξιά και πάνω να βάλω το μακαρόνι?

Ακυρο παιδιά, τα έχει σωστά, πρώτα το μηχανικό και μετά το βιολογικό. έχει έναν μικρό θάλαμο ακόμα από αριστερά που ανεβάζει το νερό επάνω.
Λοιπόν αρχίζω επιτέλους το στρώσιμο.
32 λίτρα χώρεσαν μόνο.
Πάλι εδώ
Λοιπόν έριξα 1,5cc, με σύριγγα, αμμωνία 10% και έκανα τεστ αλλά συνεχίζει να δείχνει zero.
Please πόση αμμωνία πρέπει να ρίξω?
Τα μαθηματικά μου (και όχι η χημεία με 9 πέρασα πολυτεχνείο) λένε (5x32/1000)x10=1.6cc για να έχω συγκέντρωση 5mg/lt
Σωστα?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη erling : 15-10-07 στις 17:07 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01472 seconds with 10 queries