Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #8  
Παλιά 12-10-07, 12:17
Το avatar του χρήστη Minakki
Minakki Ο χρήστης Minakki δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 21-09-2007
Περιοχή: Μαρούσι
Μηνύματα: 159
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Minakki Send a message via Skype™ to Minakki
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Filotas Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημέρα, θα πρέπει να προσπαθήσεις να κρατήσεις τις τιμές της αμμωνίας στα 3mg/l χωρίς καθόλου αλλαγές. Την αλλαγή θα την κάνεις όταν μηδενιστούν τα νιτρώδη και η αμμωνία. Μέχρι τότε τίποτε. Προσθέτεις αμμωνία για σταθερές τιμές και περιμένεις. Θέλει υπομονή. Κι εγώ έκανα αλλαγές στην αρχή και έγιναν όλα πιό αργά.
Καλημέρα και σε σένα! Εσύ δε είσαι με το ενυδρείο στο γραφείο και πως θα κάνεις τις αλλαγές νερού και πως θα το ζεσταίνεις ? Μία ιδέα είναι κάποιοι βραστήρες που αποτελούνται από απλή αντίσταση και καλοδιο που μπαίνει στην πρίζα. Γεμίζεις το ενυδρείο σου ή τον κουβά σου και μετά βυθίζεις την αντίσταση στο νερό και την βάζεις στην πρίζα (υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη )
Το πρόβλημα με μένα είναι ότι από λάθος του pet shop, και όταν δεν ήταν στρωμένα ακόμα τα φίλτρα μου, έβαλα 3 ψαράκια μέσα πρίν 1 μήνα : 2 καρδινάλιους και ένα Cherry. Το Cherry είναι το μόνο που επιβίωσε και δεν έχω πουθενά να το δώσω για να μην το ταλαιπωρώ. Την προηγούμενη εβδομάδα έβαλα μία αμπούλα αμμωνίας και βακτηρίδια και περιμένω και οι τιμές σήμερα είναι αυτές (ως ΨΑΡΙ δεν τολμώ να βάλω αμμωνία από το φαρμακείο)
Βακτηρίδια βάζω καθημερινά...
__________________
Aν δεν πάθεις...... δεν θα μάθεις ....!!!!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01301 seconds with 10 queries