Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-10-07, 21:41
Το avatar του χρήστη chemical mac
chemical mac Ο χρήστης chemical mac δεν είναι συνδεδεμένος
algae grower

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Καλλιόπη Βλαχάκη Εμφάνιση μηνυμάτων
Εντοπισα ενα προβληματακι σχετικα με το καπακι.... Μαζευει υγρασια και την διοχετευει αναμεσα απο το πισω τζάμι και την αφισσα background που εχω βαλει... ειναι ενοχλητικο οπτικα στη αφισσα και ενδεχομενως να πιασει μουχλα η κατι τετοιο... εσυ macblack που εχεις ιδιο ενυδρείο τι εχεις κανει για την αφισσα?
Εγώ αγόρασα ένα μαυρο mat spray (3 ευρώ - πανάκριβο) και έβαψα το πισω μέρος και έχει γίνει καταπληκτικό. Φαντάζομαι ότι η αφίσα δίνει περισσότερο φως στο σύνολο αλλά με αυτό τον τρόπο θα τονιστούν περισσότερο τα φυτά μου. Επίσης έχω κόψει το κομμάτι του πλαστικού που φυλάσσεται το μπάλαστ, ξήλωσα το φωτιστικό και πέρασα (σήμερα) 3 καινούρια Τ5 φωτιστικά της Osram με σύνολο πλέον 63 Watt (και δυνατότητα να βάλω άλλα δυο τουλάχιστο - σύνολο 54 ευρώ και αν τα πάρεις από πράκτικερ σίγουρα θα τα βρεις φτηνότερα). Το φως ήταν τόσο καλό που τα φυτά άρχισαν να φωτοσυνθέτουν μέσα σε ένα δίωρο (ακόμα κι αν μου το έλεγαν δε θα το πίστευα αλλά έτσι ακριβώς έγινε). Τα φωτιστικά δεν έχουν τίποτα το ιδιαίτερο (πολύπλοκες συνδέσεις κτλ) και ενώνονται μεταξύ τους με ένα μικρό καλώδιο το οποίο παρέχεται στη συσκευασία. Γι αυτό σου είπα μην βιαστείς να βάλεις ψάρια και φυτά. Με κάποιες μικρές αλλαγές μπορείς να το κάνεις αξιοπρεπέστατο αρκεί να μην βαριέσαι.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01404 seconds with 10 queries