Πριν κάνεις οτιδήποτε, θα ήθελα να μας θυμήσεις πρώτα τι έχει γίνει στις δύο προηγούμενες γέννες. Οι γονείς έφαγαν τα αυγά ή πρόλαβαν να εκκολαφθούν σε γόνο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν τα μωρά;
Έχει σημασία αυτό που ρωτάω. Αν στις δύο προηγούμενες γέννες φαγώθηκαν τα αυγά, τα σου έλεγα να μεταφέρεις την πέτρα όπως ακριβώς σου περιέγραψε ο Τόλης.
Αν όμως οι γονείς κατάφεραν στις δύο προηγούμενες προσπάθειές τους να εκκολάψουν τα αυγά τους, θα σου πρότεινα να αφήσεις και πάλι τα αυγά να εκκολαφθούν, και στη συνέχεια να μεταφέρεις το γόνο (ρουφώντας τον προσεκτικά με μια σωλήνα μικρού διαμετρήματος) σε ένα άλλο μικρό ενυδρείο όπου θα έχεις μεταφέρει νερό από το κυρίως ενυδρείο και θα έχεις προσαρμόσει ένα μικρό φίλτρο με παλαιά υλικά.
ΥΓ. Τα hatchet δεν θα πολυασχοληθούν με τον γόνο. Τα νέον να φοβάσαι.
__________________
Πέταλο
|