Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-10-07, 22:19
Το avatar του χρήστη Nik25
Nik25 Ο χρήστης Nik25 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή Τελος επιτελους!

Απο αποψε το ενυδρειο αρχισε να δουλευει.Γεμισε οσο γεμισε απο οσμωση.Αδειασα και λιγο νερο οσμωσης που ειχα ετοιμασει στην δεξαμενη μου.Εχω προσθεσει νερο βρυσης,και εφερα το Kh στο 4 και το Gh στο 7.
Στα 560 λιτρα νερου που υπαρχουν συνολοκια εβαλα 100 λιτρα βρυσης και 460 απο οσμωση.Στο σαμπ εβαλα μονο σφουγαρια μπλε προς το παρον.Εχω 20 λιτρα siporax 10 λιτρα απλο μακαρονι,2 λιτρα substrat καινουριο και 2 λιτρα substrat που ειναι 6 μηνων παλιο για μπολι.Επισης περιμενω 25 λιτρα βιομπαλες μες την βδομαδα (και αλλα 25 για καβατζα).Απο αυριο σιγα σιγα μεταφερονται διαφορα εξαρτηματα απο το παλιο οπως CO2,eliwell ,ηλεκτροβανα,ph-controller,διαχυτηρας κλπ.Επισης ετοιμαζεται πατεντα για προσαρμογη ανεμηστηρων στο σαμπ.Απο ψαρια θα αρχισω με καρδιναλιους και με τον καιρο, και με το πασο μου θα βαζω δισκους.Απο φυτα τωρα.Εχω περιπου 2-3 χουφτες java moss που περιμενει να μπει,εχω κανει αλλο μισο κιλο java παραγγελια, εναν εχινοδορο amazonicus γυρω δτους 45 ποντους,εχινοδοροι bleheri,glossostigma για μπροστα πλατεια,κρυπτοκορυνες σκορπιες,microsorium pteropus δεμενο σε βραχια και ξυλα,καποιες βαλισνεριες gigantea,riccia(bill να σαι καλα) που μ'αρεσει και ισως cabobma.Λεω να κινηθω σε minimal aquascape με πολυ java και γρασιδι.
Αυτα...

www.dreamwaters.gr
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01690 seconds with 10 queries