Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-10-07, 10:11
Το avatar του χρήστη Kostas G.
Kostas G. Ο χρήστης Kostas G. δεν είναι συνδεδεμένος
Administrator

Περιοχή: Γλυφάδα
Προεπιλογή

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας

Γιώργο,
Αυτό που λες το κανουμε και εμείς με τους pleco συχνά,όταν θέλουμε το ψάρι να φτιάξει μόνο του φωλιά καθώς δεν ξέρουμε τι αν του προσφέρουμε...Όμως,οι κροκάλες μου είναι πολύ μεγάλες για κάτι τέτοιο και θα απαιτούσε 15-20εκ. άμμου για αν λειτουργήσει αυτό...Επίσης,κάτι που ίσως δεν έγινε κατανοητό είναι οτι οι σπηλιές που θα φτιάξω,θα μπουν στον πάτω του ενυδρείου πριν την άμμο και επομένως θα καλυφτούν ως ένα σημείο,σχεδόν μέχρι πάνω με αυτήν,ακριβώς όπως αυτό που σκέφτηκες και επομένως λίγο θα φαίνεται από αυτές...Απλά θα ήθελα φαίνονται δεν φαίνονται,να μοιάζουν φυσικές

Όχι,ο βασάλτης είναι ουδέτερο πέτρωμα με πολύ μεγάλη σκληρότητα,παρόμοια των πολύ σκληρών γρανιτών(Baltic brown π.χ.).Σχετικά με την τιμή,είσαι τυχερός που έχω δίπλα την απόδειξη Το slate έκανε 45ευρώ και ο βασάλτης 66,6ευρώ τα 80κιλά...

Ποιά fittings εννοείς;Τα βανάκια;Ή αυτά που μπαίνουν στις τρύπες του sump;Αυτά δεν τα αγόρασα εγώ,τα έφερε ο Ανδρέας(Υδρόκοσμος) και τα έβαλε...Πάντως στην Ετερνελ που πήγα και αγόρασα τα άλλα fittings που ήθελα τα είδα και αυτά

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια mikele

Σύντομα θα έχει update,και μεγάλο μάλιστα Δεν μπορώ όμως τώρα,πρέπει να επιστρέψω στο 2μετρό μου έχω δουλειά να κάνω

Page generated in 0,01388 seconds with 10 queries