Εσύ την χρησιμοποιείς εδώ και χρόνια, άρα έχεις κάποια μεγάλη πείρα, εγώ ως ψαρούκλα μήπως και τα κάνω ένα ΜΕΓΑΛΟ μπάχαλο. Λέω μήπως, και αντί να πάω για μαλλί βγώ κουρεμένη ????
Τι ακριβώς κάνεις, ξεπλένεις πολύ καλά τα υλικά, να φύγει η καρβουνίλα και μετά τα βάζεις μέσα στο φίλτρο μαζί με το μακαρόνι ή αντί του σφουγκαριού ? Και πόσο καιρό θα κάνει να δουλέψει αυτό το πράγμα.
Δεν ξέρω αλλά λιγο κουλό μου κάνει εμένα !!!
__________________
Aν δεν πάθεις...... δεν θα μάθεις ....!!!!
|