Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #1  
Παλιά 06-10-07, 08:14
Το avatar του χρήστη Minakki
Minakki Ο χρήστης Minakki δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 21-09-2007
Περιοχή: Μαρούσι
Μηνύματα: 159
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Minakki Send a message via Skype™ to Minakki
Question Γρήγορο στρώσιμο :Ανθρακας + Αμμωνία & Υαλοβάμβακας ????

Καλησπέρα και πάλι.
Χθές το πρωί περνώντας έξω απ΄ένα pet shop ζήτησα να μου δώσουν βακτηρίδια και πιάνοντας την κουβέντα (πως γινεται συνήθως) ο πετσοπάς μου είπε ότι αν θέλω να στρώσω γρήγορα το ενδρείο μου θα έπρεπε να βάλω μέσα στο φίλτρο του αμμωνία ανακατεμένη με άνθρακα και να προσθέσω και ένα μέρος υαλοβάμβακα. Αν και τα πήρα τα υλικά δεν πείστηκα !!! Το ενυδρείο έχει βελτιωθεί από την άποψη ότι έχασε την θολούρα που είχε _ μετά από συβουλή κάποιας κοπελιάς απο το forum έβαλε και κερατόφυλλο - πλήν όμως όπως αποδείχθηκε η αμμωνία εξακολουθεί να είναι στα ύψη (1,0 mg/l)
Το απογεματάκι πήγα νερό για να μου βγάλουν τιμές σε ένα εξειδικευμένο με ενυδρεία μαγαζί που είναι στην Ελαιών στην Ν. Κηφισιά - μήπως το δικό μου τεστ ήταν ελατωματικό -.
Εκεί το παιδί που του ανέφερα τα καθέκαστα του πετσοπά, μου απάντησε ότι πρώτη φορά σαν το άκουγε και έδειχνε να κατέβηκα απ΄τον Αρη.
Τελικά ισχύει ή είναι μία απο τις χιλιάδες θεωρίες που λέει κάθε μαγαζί προκειμένου να πουλήσει ??? (Καλά δεν έχω πρόβλημα, τα γυνάω πίσω)!!
__________________
Aν δεν πάθεις...... δεν θα μάθεις ....!!!!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,03311 seconds with 10 queries