Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-10-07, 09:47
Το avatar του χρήστη sofia
sofia Ο χρήστης sofia δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Ηλιούπολη
Προεπιλογή

Καλημέρα!
Μου θυμισες μια αντίστοιχη περίπτωση που μου είπε ένας συνάδελφος λίγες μέρες πριν. Κάποια συγγενής του αγόρασε για το παιδί της ένα ενυδρείο των 800 ευρώ με γκάπυς (όπως δλδ μου δωσε να καταλαβω) τα οποία του "φοψάνε" το ένα μετά το άλλο (βάζω εισαγωγικά γιατί για καμία ζωή δεν δέχομαι τον όρο ψοφαω!!)
Εδω άνθρωποι της ηλικίας μας, 30+ κ έχουμε απώλειες, κ άνθρωποι με κάποια εμπειρία ..τι θα κάνει το παιδί???
Νομίζω πως οποιοδήποτε ον δεν είναι ούτε για παιχνίδι, ούτε για διακόσμηση, ούτε απλά ένα καπρίτσιο ενός παιδιού. Διότι αντε κ πες του πήρες αυτό που ήθελε κ αντε κ πες πως με λίγη τύχη μπορούν να επιβιώσουν κάποια ψαράκια για λίγο διάστημα -όσο κρατήσει κ ο ενθουσιασμός, μετά τι θα γίνει?!?!?
Αν ο γονιός έχει την θέληση να μάθει κ να μεταδώσει την αγάπη αυτή στο παιδί είναι όμορφο αλλά δεν ταυτίζεται με την προϋπόθεση να φροντίζει το ενυδρείο ένα μικρό παιδι...
Κ όσον αφορά στην χελωνίτσα που ανέφερε κάποιος, ναι μέν δείχνει να είναι πιο εύκολο αλλά έχει έναν κίνδυνο...να το βγάζει από το ενυδρείο κ να το χαιδολογά συνεχώς (όπως πολύ χαριτωμένα κάνουν τα παιδιά αλλά χωρίς να σκέφτονται τα ζωάκια) με αποτελέσμα...
Εαν τελικά δεν θέλει να χαλάσει το χατηρί του παιδιού ίσως ένα μικρό ενυδρείο (λιγότερο από 50 λίτρα) με δυο-τρια μεγάλα σαλιγκάρια νομίζω είναι πολύ πιο εύκολο κ αν μετέπειτα μπορεί να μάθει όλα όσα κ εμείς ακόμα μαθαίνουμε, ας δοκιμάσει ένα ψαράκι.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01472 seconds with 10 queries