Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από s-vitzi
Τιποτα δεν επιβαλεται...
Κι αν ειναι καποιος που σου επιβαλει κατι,αυτα θα ειναι τα ψαρακια τα
οποια θα βαλεις στο ενυδρειο σου,και οι συνθηκες οι οποιες απαιτουν...
Με λιγα λογια,δες τα ψαρακια που θες να βαλεις,μαθε για τις απαιτησεις τους και αναλογως πραξε....
Οσο για το φιλτρο βυθου,δεν νομιζω να χρειαζεται.
|
σε ενα μικρο που εχω 56 λ εχω βαλει και νομιζω πως λειτουργησε με την ανκυκλοση του νερου οσο για τα ψαρια που θα βαλω θα ειναι κιχλιδες αφρικησ μαλαουι ειδη υπαρχουν 4 στο αλλο ενυδρειο προσορινα εχω ενα ποστ στην κατηγορια με τισ κιχλιδεσ αφρικης με φωτο και ζητησα κιολασ την βοηθηα απο του πιο εμπειρουσ να αναγνωρισουν πια ειδη ειναι αυτα αλλα λιγες απαντησης αβεβαιεσ κιολασ.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από popay72
σε ενα μικρο που εχω 56 λ εχω βαλει και νομιζω πως λειτουργησε με την ανκυκλοση του νερου οσο για τα ψαρια που θα βαλω θα ειναι κιχλιδες αφρικησ μαλαουι ειδη υπαρχουν 4 στο αλλο ενυδρειο προσορινα εχω ενα ποστ στην κατηγορια με τισ κιχλιδεσ αφρικης με φωτο και ζητησα κιολασ την βοηθηα απο του πιο εμπειρουσ να αναγνωρισουν πια ειδη ειναι αυτα αλλα λιγες απαντησης αβεβαιεσ κιολασ.
|
μηπωσ μπορητε να με βοηθησετε πιοσ θα ηταν ο ιδανικοτερο περιβαλον για τισ κιχλιδες αφρικησ λιμνησ μαλαουι (πετρεσ η φυτα και πετρεσ αμμοσ θαλασσησ κανει?καθωσ και πετρεσ?)