Βασικα το ενυδριο τρεχει απ'τον Απριλιο,με αλλη συνθεση ψαριων ομως (white cloud με χρυσοψαρο)..Οταν εχασα το χρυσοψαρο,αποφασισα να βαλω τα υπολοιπα..
Διαβασα τα περι κοπαδιου..
Αλλαγες κανω 50% ανα 7-10 ημερες και η λαμπα (grolux) πλεον δουλευει 12ωρο (ξεκινοντας απο 8 και προοδευτικα σε 9-10-12)..Αλγες εβγαλα οταν εριξα 2.5ml floreal της Aqua Medic το οποιο αγορασα για λιπασμα (

) σαν εβδομαδιαια δοση..Την ιδια εβδομαδα,αρχισα να ριχνω flourish excel σαν ανθρακα (1ml/ημερα) αλλα οχι ως θεραπεια κατα της αλγης αλλα για υποκαταστατο co2..Η αλγη,σταματησε απευθειας να αναπτυσετε αλλα 1 εβδομαδα μετα,εκανα το λαθος να ξαναπροσπαθησω με το floreal και γεμισα..
Καπου εκει,ανακαλυψα οτι τα φυτα εχουν αρχισει να κιτρινιζουν και οτι πιθανον να ευθηνεται η ελιψη σιδηρου,πραγμα για το οποιο φταιει η κακη λιπανση..Ετσι,εχω βρεθει στην φαση να προσπαθω να βρω ισσοροπια με τα λιπασματα,ριχνοντας ημερισια ποσσοτητα ferropol της jbl (και εχοντας στο προγραμμα να αγορασω και καποια τεστακια) και 1ml απ'το excel..
Γενικοτερα,σκοπευω να κρατησω την θερμοκρασια στους 25 βαθμους..
Οπως καταλαβαινετε,δεν εχω εμπειρια,απλα μου αρεσει να ασχολουμε και προσπαθω να μαθω οσο το δυνατον περισσοτερα...
thanx..